Şimdi Ara

land rover td5 bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar land rover td5 2001 model buldum ve bu aracı büyük bir ihtimalle alacağım.Bu araç hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum.
    Bu araç ne kadar yakar, kronik sorunlar var mıdır? nasıl kullanılmalıdır. Özellikle yakıt tüketimi konusunda bilgi.

• araba discovery full çift sanruf
  • Çok sağlam araçtır.
    Dizeli 10 litre civarı yakar.
    Temizini bulursanız uzun yıllar size hizmet edebilecek konforlu bir araçtır.
    Parça fiyatları pahalıdır,ondan bakımlısını bulmak önemlidir.
    Bildiklerim bunlar.
  • Araç gayet temiz. Araç 7-8 sene garajda yatmış ve arka körük biraz kaçırıyor tek sıkıntı bu.
  • Bu araçlar hakkında oldukça bilgiye sahibim. TD5'i ne amaçlar için kullanacağınızı yazarsanız, daha rahat yardımcı olabilirim. Günlük araç olarak mı, off road aracı olarak mı? kamp ve expedisyon aracı olarak mı gibi?
  • Değerli arkadaşım ben aracı şehir içinde uzun yolda ve hafta sonları ava giderken kullanacağım ama avda enfazla biraz çamura ve kara girerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde aracın kronik arazaları var mı? Nasıl kullanılmalıdır yardımcı olurmusunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Land Rover Defender 90
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bahsettiğiniz tarz için temiz bir TD5 bulursanız Stock halde işinizi görür...
    TD5'lerin bir kaç kronik hastalığı vardır ancak tedavisi mümkündür, parçası diğer 4x4'lere göre ucuzdur.
    TD5'in tek sıkıntısı 5 silindirli küçük bir motora sahip olması, zaten Land Rover bu motoru 4 yıl kullandıktan sonra araçlarında kullanmadı ve 6 silindirli V şeklindeki dizel turbo motorlara geçti. Onun dışındaki yürür aksamı vs çok sağlam ve ferah bir araçtır. Ben off road aracımda Discovery V8 kullanıyorum, Çok memnum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.