Şimdi Ara

LANDI RENZO, HYUNDAI araclarında sorun cıkartıyor muş/mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2005 model Hyundai Elantra aracıma lpg taktırmak istiyorum. Bir süredir kendi çapımda araştırma yapıyordum. Markaların çoğu iyi ama eleyip 2 markaya kadar düşürdüm secenekleri. Birincisi BRC (Toyota Corolla xei 1997 aracımda 2 yıldır kullanıyorum ve hiçbir sorunum olmadı), diğeri ve daha sıcak baktığım marka ise Landi Renzo. Adana'da yaşadığım için ve burada bu işi iyi yaptığını duyduğum olgun otoya taktırmayı kafama koymak üzereyken Hyundai markalarında Landi Renzo'nun bazı sorunlar yaşattığını çeşitli forumlarda okudum. Hatta Brc markasının Hyundai ler için çok daha uygun olduğunu söyleyenler var. Bunları okuduktan sonra tabiri caizse Grogi durumuna düştüm. Tüm planlarım, hesaplamalarım, kararlarım alt üst oldu. Hem landi renzo bayisi ustalarından, hem de diğer markaları takan ustalardan tüm Hyundai Marka aracı olup lpg dönüşümü yapmak isteyen vatandaşlarımız adına görüş almak istiyorum. Ayrıca Hyundai aracı olup lpg taktıran arkadaşların memnuniyet durumlarını, varsa sorunlarını, markalara göre uyum durumlarını öğrenmek istiyorum. Şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum.

• Bence yeterli arastırma yapmamıssınız. Cunku Zavoli marka kiti rastırsanız diğerlerine göre ustunluklerini ogrenseniz bu maile bile gerek kalmazdı diye dusunuyorum.

Oncelikle enjektorlerin tek tek ve motora en uygun sekilde montajinin yapilmasi sistemin en buyuk avantajıdır. Enjektorlerdeki herhangi bir ariza durumunda diger saymıs oludugunuz ve olmadiginiz butun sistemlerde Enjektorler MAtrıx (birbirne bagimli) oldugu icin hepsini bir degistirmek zorunda kalacaksiniz. Ve bu cok maliyetli olacaktir. Halbuki Zavoli de bir sikinti olsa; sadece sikintili enjektoru degistirirsiniz ve hatta enjektoru degistirmeden icindeki tamir takimini bile degistirerek bu sikintinizi cok dusuk bir maliyete cozersiniz.

Zaten kitin Hyundai ve diger araclarla uyumu da mukemmel.

Bencewww.zavoli.com.tr adresinden Adana yetkili bayisiile gorusmeniz cok daha faydali olacaktir.

• yokmu başka yorumu olan?
  • Hocam hiçbirinin diğerinden farkı yok. Malzeme kalitesi hariç tabi. Landi Renzo ne gibi bir sorun çıkartıyormuş? Neyi farklıymış onun diğerlerinden ki sorun çıkartsın? Yani demek istediğim çalışma sistemleri aynı. değişen kalite.Eğer çıkan sorunu yazarsan yorum yapabiliriz. Landi Renzo'nun Hyundai'lerde kronik sorun çıkaracağını sanmıyorum.
  • bu konuda forumda yazılan görüşlerin anafikri markanın değil ustanın ve montajının önemli olduğudur.
  • Selam,

Herkes kendi markasına gçre yorumlar yapmış bende bir şeyler ekleyeyim madem, hyundainin orjinal LPG markasının BRC olduğunu biliyormuydunuz. KORE de orjinal LPG li Hyundailer üretilmekte ve bu araçların üzerinde BRC Sequent Fastness sistemleri mevcuttur:

http://www.brc.it/utenti/mappedoem.aspx?marca=Hyundai&lang=it
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siz belki görüntüyü açamayabilirsiniz detaylı bilgi için mail adresinizi yazın montaj detaylarını gönderebilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.