Şimdi Ara

Landi Renzo konusunda bilgisi olan ? Enjektör Sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, ben de sıralı sistem Landi Renzo düşünüyorum. Aracım 0 focus. Ben Landi renzo enjektörleri bosch map sesnörlü med diye biliyordum. Lakin yeni takılan omegas plus kitlerde bosch map sensörü yerine sanırım landi renzo sensör varmış. Bu konuda bilgisi olan var mı? Uyumluluk ve kalite anlamında hangisini önerirsiniz. Bosch olanı mı landi renzo yazılı olanı mı. Taktıracağım kit omegas plus. Taktıracağım yer ikisini de takabileceğini ifade etti. Şimdiden teşekkürler, iyi günler.

• Merhabalar,
    Map Sensörü konusunda tercihiniz hiç bir şeyi değiştirmeyecektir. Bence Yeni Kitle Ne gelmişse onu taktırınız.
  • Teşekkür ediyorum.
  • golf 5 triptonik MTM kit . Taktır sadece istasyonda gazlı olduğunu anlarsın.......
  • khein enjektör arabanın enjektörlerinden bile sessiz 500000km garanti. stop yok,tekleme yok,performans kaybı yok,%7-8 diğerlerinden yakıt tasarrufu.

• Merhaba benimde enjektörüm arızalandı enjektörün fiyatları nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: candan03

khein enjektör arabanın enjektörlerinden bile sessiz 500000km garanti. stop yok,tekleme yok,performans kaybı yok,%7-8 diğerlerinden yakıt tasarrufu.

şu kadar zerzavata 2000 liralar civarı para veriliyor, hak mı bu ? birazcıkta olsa makul olsa fiyatlarda herkes taktırsa...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ben brc den pipo alsam landirenzoda monifoldu deldirmeden montajını yaptırabilrmiyim, veya prinste, yada mtm den khein enkektör de alabilirmiyim, yada en son brc de khein enjektörlü montaj yapıyorlarmı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.