Arkadaşlar, ben de sıralı sistem Landi Renzo düşünüyorum. Aracım 0 focus. Ben Landi renzo enjektörleri bosch map sesnörlü med diye biliyordum. Lakin yeni takılan omegas plus kitlerde bosch map sensörü yerine sanırım landi renzo sensör varmış. Bu konuda bilgisi olan var mı? Uyumluluk ve kalite anlamında hangisini önerirsiniz. Bosch olanı mı landi renzo yazılı olanı mı. Taktıracağım kit omegas plus. Taktıracağım yer ikisini de takabileceğini ifade etti. Şimdiden teşekkürler, iyi günler.
Merhabalar, Map Sensörü konusunda tercihiniz hiç bir şeyi değiştirmeyecektir. Bence Yeni Kitle Ne gelmişse onu taktırınız.
Teşekkür ediyorum.
golf 5 triptonik MTM kit . Taktır sadece istasyonda gazlı olduğunu anlarsın.......
khein enjektör arabanın enjektörlerinden bile sessiz 500000km garanti. stop yok,tekleme yok,performans kaybı yok,%7-8 diğerlerinden yakıt tasarrufu.
arkadaşlar ben brc den pipo alsam landirenzoda monifoldu deldirmeden montajını yaptırabilrmiyim, veya prinste, yada mtm den khein enkektör de alabilirmiyim, yada en son brc de khein enjektörlü montaj yapıyorlarmı...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme