Şimdi Ara

LANDIRENZO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,LANDIRENZO farkı ile tüm düz motor FSİ-TSİ-GDİ tip motorlu araçlarınıza 0-5 yaş arası ve 50.000km gecmemiş tüm araclara OLGUN OTO olarak motor garantisi veriyoruz.İletişim için arayabilirsiniz 05063799792

• merhabalar savaş bey. 1 mayısta landirenzo taktırdım aracıma. lakin 10 bini gectigi icin motor garantisi olmayacagi soylendi. acaba siz hangi sehirdesiniz? sehirler arasinda boyle bir fark oluyor mu? izmir olgun oto lpg ye yaptirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boraaaaa

merhabalar savaş bey. 1 mayısta landirenzo taktırdım aracıma. lakin 10 bini gectigi icin motor garantisi olmayacagi soylendi. acaba siz hangi sehirdesiniz? sehirler arasinda boyle bir fark oluyor mu? izmir olgun oto lpg ye yaptirdim.

Ben de aracıma 27 mayısda lpg taktırdım. Aracım 20.000 km de olduğu için motor garantisi de var dedi buradaki (Karabük bayisi) landirenzo bayisi.
  • boraaaaa B kullanıcısına yanıt
    Bora bey merhaba,aracınızın markası ney çünkü özel araçlar var onların km sınırı 10.000 gectiği için onlara verilmiyor.
  • sabese S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar dogrudur araçınızın motor garantiside var güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: savas006

Bora bey merhaba,aracınızın markası ney çünkü özel araçlar var onların km sınırı 10.000 gectiği için onlara verilmiyor.

hocam aracım
    2012 model atmosferik motor
    seat ibiza 1.4 85 beygir
    32.200 km tup taktirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boraaaaa -- 29 Mayıs 2014; 11:19:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boraaaaa B kullanıcısına yanıt
    Normalde motor garantisi verilmesi gerikiyo sizinki ozel arac sınırında degil neye göre vermediler bilmiyorum ama istiyosanız arayıp konuşun tekrar izmir olgun lpg'le 50.000 km altına motor garantisi veriliyormuş diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PRİNS TECHNOMAX
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.