www.hepsiburada.com Lenovo Loq 15IRX9 Intel Core I7-13650HX 32GB Ddr5 1tb SSD Fiyatı https://app.hb.biz/kuepPg1y01Gzarkadaşlar merhaba bu ürün alınır mı. açıklamasında yükseltme yapılmaktadır demişler soru-cevap kısmında da ''Merhaba,tarafımızca garanti kapsamı içerisinde yükseltme işlemi yapılmaktadır efendim 2 adet - Crucial 16 GB 4800 MHz CL40 CB16GS4800 DDR5 RAM ve Hikvision HS-SSD-E3000/1024G E3000 NVMe 1024GB SSD ssd kullanılmaktadır iyi günler dileriz'' diyebir yazı yazılmış almalı mıyım yardımcı olur musunuz |
laptop almak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ramlerini değiştirip 32 yapabilirsin.
50k bandına rtx 4070'li
-
lenovo nasıl hocam acaba kullandınız mı victus ta mavi ekran sorunu var dell için de deprem sensörü awc kötü dediler
-
Dizüstünde Asus kullandım. 12-13 kullanıyorum. F/P olarak HP marka şuan için uygun duruyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X