Şimdi Ara

laptop anakartina amd sogutucu monte ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • islemci sicakligi bosta 32 chrome da 40 youtube da 45 prime95 de 3 dk sonra 65 10 dk da 70 civarinda

islemci i3 2328m sistem dell inspiron 3250

kullandigim sogutucu deep cool beta onbir amd sogutucu

heatsinki tam ortasindan monte etmek mumkun olmadi yani islemci cekirdegi heatsinkin tam ortasinda degil kose asagiya dogru eger tam ortaya monte etseydim sicakliklar daha mi iyi olacakti sicakliga etki eden heatskinki ortali monte etmemem olabilir mi (evet normal bir heatsink de kare olan yere ortalı gelmezse soğutmuyor ama bunun tabanı komple düz ve bilerek böyle seçtm resimleri inceleyin) bunu sorma sebebim core2duo anakarttan soktugum eski bir intel stok sogutucu ile prime 95 de 45 c yi gecmiyordu sistem yani 50 c görmüyordum sistem normal kullanımda gayet soğuk görünüyor olsa da, prime95 de 75 c leri görüyorum bu soğutucuyla. kısacası core2duo stok soğutucunun performansı daha iyiydi. bu performans farkının sebebini merak ediyorum

diğer eski soğutucuyu (lga 775 sistemden söktüğüm core2duo stok soğutucu) basitce tam ortali sekilde anakartin ustune birakiyordum (termal macun cekip) ama onu anakarta vidalamak mumkun olmadi cunku tabani petek yapidaydi

bunu neden yaptin diye soracak olursaniz mdf kasa yapiyorum yani pc modifikasyon olayi masaüstü parça yerine laptop anakartı kullanmak istedim (yerden tasarruf amacıyla)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HACl -- 28 Nisan 2018; 0:57:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• laptop anakartina amd sogutucu monte ettim

bu arada resimdeki termal macun evet gayet kötü sürülmüştü ama onu silip yeniden düzgünce çektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HACl -- 28 Nisan 2018; 0:45:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laptop anakartina amd sogutucu monte ettim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.