Bildirim
Laptop anlık cızırtı ve anlık donma sorunu !
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Flavio
Beyler asus g75 rs72 laptop var en basitinden oyunda bile 1 2 sn anlık cızırtı ve donma oluyor çok sık olmuyor ama neden sizce ısnmadan dolayımı
nvidia 670gtx
12gb ram
Buraya bakın
http://forum.donanimhaber.com/m_62600997/tm.htm -
ben kararımı verdim bu böyle olmaz bir soğutucu alcam eğer olmazsa servise göndercem aida programını yükledim max 70 oluyor sıcaklık -
quote:
ben kararımı verdim bu böyle olmaz bir soğutucu alcam eğer olmazsa servise göndercem aida programını yükledim max 70 oluyor sıcaklık
Sıcaklıkları SS olarak atarsan sevinirim.. -
tamam biraz oynayayım dondugu an bakıcam programa ve ss çekcem -
https://store.donanimhaber.com/cf/37/36/cf3736e640b9238ac869f1c77c713202.jpg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flavio -- 6 Ağustos 2012; 22:57:10 > -
Sıcaklıklara o ekrandan bakılmıyor.
Programı açınca Bilgisayar - Algılayıcı penceresinden bakılır..
Sorun ramdan kaynaklıda olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Yunus MF
Sorun ramdan kaynaklıda olabilir.
ekran kartı sıcaklıgının en fazla kac olması gerek ? ( laptop - nvidia gtx 670 )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flavio -- 6 Ağustos 2012; 23:26:09 > -
quote:
quote:
ekran kartı sıcaklıgının en fazla kac olması gerek ? ( laptop - nvidia gtx 670 )
Dostum sonuçları atarmısın ? ? * -
quote:
quote:
quote:
Dostum sonuçları atarmısın ? ? *
http://e1208.hizliresim.com/10/6/bkpb7.jpg
71 olan yer sonradan 73 74 fln oldu dususteyken cektm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flavio -- 6 Ağustos 2012; 23:47:02 >
-
Kasma sorunu çok açık uçlu bir sorundur.Ama senin pc de büyük ihtimal ısıdan.Laptoplar aşırı ısındığından oyun için elverişli değildir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Görkem Y.
Kasma sorunu çok açık uçlu bir sorundur.Ama senin pc de büyük ihtimal ısıdan.Laptoplar aşırı ısındığından oyun için elverişli değildir.
http://www.istanbulbilisim.com.tr/g-series-g75vw-rs72-3d-asus-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,35156.html
-
Oyunda sıcaklıklar normal sorun ekran kartı arızalı olabilir.. Servise göndermen gerekiyor -
Simdi ne alakasi var diyeceksin fakat bende asus'un eski modeli olan M51Vr modeli ilk geldigindede aynisini yapiyordu dirttttt dirt diyodu bunu yaparkende kitleniyodu yani o arada dvd rw veya blue ray hangisi varsa firmware update yap bide biosu guncelle -
quote:
Orijinalden alıntı: EnemyHunter
Simdi ne alakasi var diyeceksin fakat bende asus'un eski modeli olan M51Vr modeli ilk geldigindede aynisini yapiyordu dirttttt dirt diyodu bunu yaparkende kitleniyodu yani o arada dvd rw veya blue ray hangisi varsa firmware update yap bide biosu guncelle
Masaüstü bilgisayar olsa parçalar uyumsuz olduğunda sorun yaratır ve Bios güncelleme gerekebilir ama laptop olduğu için sanmıyorum.
Ben ramları %100 kullanmaya çalıştığımda sistem o şekilde dondu ve kilitlendi geçenlerde durduk yere kilitlenme oluyordu Recovery yaparak çözüm buldum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X