Şimdi Ara

Laptop anlık cızırtı ve anlık donma sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler asus g75 rs72 laptop var en basitinden oyunda bile 1 2 sn anlık cızırtı ve donma oluyor çok sık olmuyor ama neden sizce ısnmadan dolayımı

nvidia 670gtx
    12gb ram

• quote:

Orijinalden alıntı: Flavio

Beyler asus g75 rs72 laptop var en basitinden oyunda bile 1 2 sn anlık cızırtı ve donma oluyor çok sık olmuyor ama neden sizce ısnmadan dolayımı

nvidia 670gtx
    12gb ram

Buraya bakın

http://forum.donanimhaber.com/m_62600997/tm.htm
  • ben kararımı verdim bu böyle olmaz bir soğutucu alcam eğer olmazsa servise göndercem aida programını yükledim max 70 oluyor sıcaklık
  • quote:

ben kararımı verdim bu böyle olmaz bir soğutucu alcam eğer olmazsa servise göndercem aida programını yükledim max 70 oluyor sıcaklık

Sıcaklıkları SS olarak atarsan sevinirim..
  • tamam biraz oynayayım dondugu an bakıcam programa ve ss çekcem
  •  Laptop anlık cızırtı ve anlık donma sorunu !

https://store.donanimhaber.com/cf/37/36/cf3736e640b9238ac869f1c77c713202.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flavio -- 6 Ağustos 2012; 22:57:10 >
  • Sıcaklıklara o ekrandan bakılmıyor.
    Programı açınca Bilgisayar - Algılayıcı penceresinden bakılır..
    Sorun ramdan kaynaklıda olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

Sıcaklıklara o ekrandan bakılmıyor.

ekran kartı sıcaklıgının en fazla kac olması gerek ? ( laptop - nvidia gtx 670 )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flavio -- 6 Ağustos 2012; 23:26:09 >
  • quote:

quote:

ekran kartı sıcaklıgının en fazla kac olması gerek ? ( laptop - nvidia gtx 670 )

Dostum sonuçları atarmısın ? ? *
  • quote:

quote:

quote:

Dostum sonuçları atarmısın ? ? *

http://e1208.hizliresim.com/10/6/bkpb7.jpg
    71 olan yer sonradan 73 74 fln oldu dususteyken cektm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flavio -- 6 Ağustos 2012; 23:47:02 >

• Kasma sorunu çok açık uçlu bir sorundur.Ama senin pc de büyük ihtimal ısıdan.Laptoplar aşırı ısındığından oyun için elverişli değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görkem Y.

Kasma sorunu çok açık uçlu bir sorundur.Ama senin pc de büyük ihtimal ısıdan.Laptoplar aşırı ısındığından oyun için elverişli değildir.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/g-series-g75vw-rs72-3d-asus-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,35156.html

• Oyunda sıcaklıklar normal sorun ekran kartı arızalı olabilir.. Servise göndermen gerekiyor
  • Simdi ne alakasi var diyeceksin fakat bende asus'un eski modeli olan M51Vr modeli ilk geldigindede aynisini yapiyordu dirttttt dirt diyodu bunu yaparkende kitleniyodu yani o arada dvd rw veya blue ray hangisi varsa firmware update yap bide biosu guncelle
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnemyHunter

Simdi ne alakasi var diyeceksin fakat bende asus'un eski modeli olan M51Vr modeli ilk geldigindede aynisini yapiyordu dirttttt dirt diyodu bunu yaparkende kitleniyodu yani o arada dvd rw veya blue ray hangisi varsa firmware update yap bide biosu guncelle

Masaüstü bilgisayar olsa parçalar uyumsuz olduğunda sorun yaratır ve Bios güncelleme gerekebilir ama laptop olduğu için sanmıyorum.

Ben ramları %100 kullanmaya çalıştığımda sistem o şekilde dondu ve kilitlendi geçenlerde durduk yere kilitlenme oluyordu Recovery yaparak çözüm buldum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.