Bildirim
Laptop Batarya Sorunu
Mioji Mio X10SM 1200W Taşınabilir Ütü Buharlı Kırışık Giderici - Mavi : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DG5W1RZY
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: İyi bir Nick bulamadim
Arkadaşlar batarya seviyesi %30 a geldiği anda "düşük pil - batarya seviyesi %6, bataryanızı fişe takın" uyarısı alıyorum ve bir süre sonra uyku moduna geçiyor bilgisayar. Bu durum hakkında yapılabilecek bir şey var mı yoksa artık pil iflah olmaz mı?
Pilden olabilir. yada pili sıfırlayın -
Batterycare programını kurarrak pil sağlığına bakar mısınız kayıp oranı ne durumda. -
quote:
Orijinalden alıntı: Cengaver53
Batterycare programını kurarrak pil sağlığına bakar mısınız kayıp oranı ne durumda.
kayıp oranı %11,77 hocam -
Sizde hangi leptop var?
Lenovo mu? Kayıp oranı bu sıkıntıyı yapacak seviyede değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: Cengaver53
Sizde hangi leptop var?
Lenovo mu? Kayıp oranı bu sıkıntıyı yapacak seviyede değil.
Aynen hocam lenovo z500 -
"batarya seviyesi %6, bataryanızı fişe takın " uyarısının gelmesi normal. -
power manager yüklü ise onu güncelleyin. yazılım hatası varsa düzeltir muhtemelen. Adaptör takılı değilken ortalama kaç dakika kullanabiliyorsunuz? -
Tahmin etmiştim lenovo'larda bu sorun var maalesef bios güncellediniz mi bu bazen batarya kaynaklıda olabiliyor sadece sende bu sıkıntı yok z500 başlığını inceleyin anlarsınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: Alkolik Bilgisayar35
"batarya seviyesi %6, bataryanızı fişe takın " uyarısının gelmesi normal.
Hocam ama %30 a gelince bu uyari cikiyor. Yani %30 dan direk %6 ya iniyor batarya seviyesi, hiç %20 leri %10 ları göremiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
anladım hocam sağolasın. lenovo nın sitesinde sadece win8 için bios var win7 için yok bu konuda ne yapabilirim? -
quote:
Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans
power manager yüklü ise onu güncelleyin. yazılım hatası varsa düzeltir muhtemelen. Adaptör takılı değilken ortalama kaç dakika kullanabiliyorsunuz?
ortalama 2 saat 15 dakika falan kullanabiliyorum. -
Batarya da sorun yoktur o zaman. Yazılımsaldır. Dediğim gibi yapıp bir deneyin. Belki çözüm sağlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X