Şimdi Ara

laptop birden kapandı ve açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün oyun oynarken ki aman aman bir ısınması yoktu yarım saat civarında oynadım ve birden kapandı açılmadı. Oyun oynarken sarjdaydı cihaz, bataryası tam dolmamıştı bundan eminim kapandıktan sonra bataryasınıda çıkardım sarj aletinin bağlantısını da çıkardım dört beş saat sonra tekrar açmak için denedim ama nafile açılmadı..bataryayı takıp tekrar sarjaletini bağladım fakat sarj edildiğine dair ışıkta yanmadı. Garantisi devam ettiği için hemen servise yolladım acaba sorunu nedir ve benden para talep etmezler değil mi? laptobum sony vaio Fit E SV1521SSTW.CEU bilgilendirir yardım ederseniz sevinirim..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• birşey yapmadıysan etmezler anakartı değiştiirp verirler geri olmadı sıfır cihaz
  • Dediğim gibi oyun oynarken aniden kapandı ve çok fazlada ısınmamıştı düşürme darbe gibi herhangibirşey de olmadı. Umarım dediğin gibi olur ve hızlı tamir süreci olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun belkide adaptördendi :)
  • Çok teşekkürler , adabtöre güç geliyordu sanırım pirize bağladığımda güç ışığı yanıyordu

• Aynı sorunu bende yaşadım.. ets 2 oynarken yarım saat sonra pat diye kapandı 150 tl ödemek zorunda kaldım anakartı yanmış. 2. Kez aynı hatayı verdi. Sony vaio fit serisi SVF1421TSTW

• 150 TL anakart değişmez sadece besleme ünitesi gitmiştir ve değiştirmişlerdir düzgün yapmayıncada yeniden çatlamıştır.Anakart revizyonu önermiyorum pek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: carso

150 TL anakart değişmez sadece besleme ünitesi gitmiştir ve değiştirmişlerdir düzgün yapmayıncada yeniden çatlamıştır.Anakart revizyonu önermiyorum pek

Hocam ilk anakart yaktığında garantisi vardı verdim yaptılar. Yine aynı şekilde 2. Kez aynı hatayı verdi garantisi bittiği için tanıdık sayesinde 150 tl oldu yoksa 300 imiş.. oyun oynarken yaptığı için oyunu bıraktım elden çıkarmaya bakıyorum.

• Laptop oyun amaçlı değildir aslında masüstü o iş için en uygunudur
  • quote:

Laptop oyun amaçlı değildir aslında masüstü o iş için en uygunudur

Evde yer yok hocam inanır mısın.. biximkileri ikna edemiyorum masaüstüne.

• ozaman gamining pc tercih et onlar daha elverişlidir o maçlı üretilmişlerdir bende vardı 4 ay önce satmıştım çok güzeldi Asus Rog G53 :) yani GTX ekran kartlılar
  • quote:

ozaman gamining pc tercih et onlar daha elverişlidir o maçlı üretilmişlerdir bende vardı 4 ay önce satmıştım çok güzeldi Asus Rog G53 :) yani GTX ekran kartlılar

Hocam onların 11 inç olanlarından bulabilir miyim ?

• Hayır 15.6 olur genelde bendekide aynıydı
  • quote:

Hayır 15.6 olur genelde bendekide aynıydı

Anlıyorum hocam teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.