öncelikle sorunumu kısaca özetliyeyim. bilgisayarımdan internete wireles bağlantısıyla bağlanıyorum. ama bazen 5 bazende 3-5 saat sonra aniden bağlantım kesiliyor. bluetooth donuyor bilgisayarda işlem yapamıyorum. kapat komutunu bile veremiyorum. kablolu bağlantıda böyle bir sorun yaşamıyorum sadece bluetooth ile wirelese bağlandığımda sürekli bu sorun ortaya çıkıyor. yardım edeceklere şimdiden teşekkürler arkadaşlar:(
Windowstaki hataları tarih tarih saat saat bulabilirsin aşağıdaki linkteki gibi..Bios chipset güncellemeni ve wireless driver güncellemeni tavsiye ederim
dediğin videoyu inceledim orada dediklerini yaptım ama karşıma öyle bir hata kodu çıkmıyor.
hatalar varmı kırmızı çarpı seklinde???Hata aldığın tarih ve saatlere bak..Engelleyen yada hataya sebep olan uygulamalarıda gösterebilir...
ATI EEU failed to post message to CCC
hatanın ayrıntısında bu yazıyor sadece ama bu hatayı saat 13te vermiş ben 14 te yine bluetooth donması yaşadım hatta donma sadece bluetoothta olmuyor. bilgisayar sadece kasılmaya başlıyor kapat yada yeniden başlat komutumuda almıyor. güç düğmesinden kapatıp açınca düzeliyor. bazen açtıktan 10-15dk bazende saatler sonra bunu yaşıyorum ama sürekli oluyor. kablolu bağlantı yaparsam günlerce açık olsada böyle bir sorunum olmuyor. sadece kablosuz bağlandığımda oluyor. ayrıca tüm sürücülerimi güncelledim. işin içinden çıkamadığım için buraya yazdım. üyeliğimde onaylanmış buda bana buraya yazma fırsatı verdi:)
yok mu yardımcı olacak kimse.
tum ag bağdaştırıcı suruculerini kaldır wireless blue tooth kablolu daha sonra yeniden kurmayı dene...
arkadaşlar ne yaptımsa olmuyor yardım edecek kimse yok mu burada.
hala çözüm bulamadım böyle bir sorun kimsede olmadı mı hiç?
sorun devam ediyor konuyla ilgilenecek birileri var mı?
size önerim sürücü yenilemeniz bluetooth ve wireless sürücülerinizi tamammen kaldırınız güncel sürücülerinizi lenavo sitesinden sisteminize kurunuz ama şöyle bir ayrıntı daha var 4 5 saaatlik çalışma performansından sonra bu tip bir kitlenme donanımsal arıza gibi gözüküyor
imkanınız var ise temiz bir formattan sonra sorunu gözlemlemeniz eğer devam edıyorsa eğer garantisi varsa ciahzınısı garantiye göndermeniz iyi forumlar
VOLkANKIRIK
kullanıcısına yanıt
yeniledim güncelledim ama hala bu sorun devam ediyor. format atmayı son çare görüyorum her zaman ama artık mecburen format atacağım çünkü sebebini neden oluştuğunu bir türlü bulamadım. bazen 5 dk kullanımda bazende 4-5 saat kullanımda oluyor bunlar. bir kaç gün daha soruna çözüm aramak istiyorum hala çözemezsem format atıp buraya izlenimlerimi yazacağım.
bu kart arızalnamışta olabilir donanımsal kaynaklı olup olmadıgını temiz bir format ve temiz bir sistemde rahatlıkla öğrene bilirsiniz eeğr söküp takamdı iseniz bu kartı yani müdahelde bulunmadı iseniz önermiş olduğum işlemleri gerçekleştirin sorun devam edıyorsa garantiye gönderiniz
sürücüler için link veriyorum burdna indirip deneyın güncel sürücüler belki faydası olur
bu kart arızalnamışta olabilir donanımsal kaynaklı olup olmadıgını temiz bir format ve temiz bir sistemde rahatlıkla öğrene bilirsiniz eeğr söküp takamdı iseniz bu kartı yani müdahelde bulunmadı iseniz önermiş olduğum işlemleri gerçekleştirin sorun devam edıyorsa garantiye gönderiniz
sürücüler için link veriyorum burdna indirip deneyın güncel sürücüler belki faydası olur
haklısın ama inat ettim donanımsal bir arıza değilse sorunu çözmek için. fakat aşırı yordu kaç gündür denemediğim yöntem kalmadı. biraz önce tüm ağbağdaştırıcılarımı kaldırdım. bluetooth sürücüsünü kaldırdım. sonra tekrar lenovonun sitesinden sadece bluetooth driverini indirip kurdum. şuan wifimden bağlanıyorum. bakalım ne olacak bunda da çözüm olmazsa en yakın zamanda format atıp durumu kontrol edeceğim. hala sorun olursa servise götürmeyi düşünüyorum dostum. şunun gibi rahat rahat kullanamadım kaç gündür bilgisayarımı:)
formatta karar kıldım sıkıntı verdi artık. formattan sonraki gelişmeleri burdan paylaşırım tekrar. ondada tutmazsa zaten donanımsaldır onun çaresine bakıcam artık.
bu sabah format atmak niyetiyle bilgisayarımı açtım. sonra aklıma bilgisayarımda gerekli dosyaları yedeklemek geldi. bu arada da gereksiz seylerden temizledim. google chromeda kaldırdım. gün boyunca kullandım bilgisayarımı ama hiç kilitlenme olmadı kasılma olmadı net donmadı. sanırım google chrome yaptırıyordu bu hatayı ben ona bağladım sorunu. sabahtan bu saate kadar açık kaldı bilgisayar ama hala hiç sorun çıkartmadı. formatı askıya aldım. ama chrome neden bun
en sonunda format attım arkadaşlar. bilgisayar iyice kendinden geçmişti. şimdi çok rahat bir kullanımı var ama tabi test ediyorum. inş. donanımsal değildir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme