Şimdi Ara

Laptop düştü onarım yaptı açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün asus k55vd laptopum 1.3 metreden tahta laminat parkeye düştü. Yerden aldığımda ekranda karıncalanma vardı hiçbir yerinde kırık yoktu. Bende pili çıkarıp başlattım. Onarım yapılıyor dedi sonra açıldı ama cok kasiyordu. Bende kapattım yeniden başlattım ama 30 dk asus yazısında kaldı sonra 10 dk siyah ekran bekledi sonra sifre kısmı geldi ama bu kezde şifre yazılamıyor. Ne yapayım arkadaşlar bazı yerde ram i sök filan filan yaziyor da ben hic laptop sökmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mememin -- 18 Ocak 2016; 17:07:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lapotpu ya servise götürecek yada içine açıp hiçbir kablo oynamışmı bakacaksın. Hdd, ram ve kalvye kısmından gelen kabloları kontro letmen laızm.
  • Laptop acma konusunda yardimci olabilir misiniz yani nasıl açılır ne nerdedir neleri kontrol ediyim k55vd için

• https://www.youtube.com/watch?v=2UbT6o2AbZY bu video fan temzielem videosu ama kasa açılımını nasıl olsa aynı şekilde yapacaksın sen burada gördüğün gibi kasayı aç daha sonra tüm kabloları özellikle hdd ve ramleri kontrol et ama dikkat et laptop kabloları masaüstü kadar dayanıklı olmayabiliyorlar. Bu arada kasayı tamamen açmadan önce adamın videoda ilk açtığı kısım varya orayı açıp hdd ve rame ba kdaha sonra olmaz ise tamamın ısök.
  • Başka bir sorun veya sıkıntı olursada resim at ben açık olursam yardım ederim ben olmasamda illaki başka biri yardım eder.
  • Teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.