Şimdi Ara

Laptop DVD RW Söküp Hdd Takmak İçin Aparat Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dvd söküp yerine harddisk takmak istiyorum. Ssd aldım, dahili extra harddiske de ihtiyacım var çünkü sürekli usb kablosu ile felan gezmek istemiyorum. Alacağım ürün benim bilgisayarıma uygun mu değil mi nasıl anlayacağım ? Boyut olarak uygun olduğunu nereden bilebilirim ? Yani demek istediğim ben dvd rw çıkarırım, yeni alacağım aparat oraya tam oturur mu oturmaz mı bunu netten sipariş ederken nasıl anlarım ? Umarım derdimi anlatabilmişimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ateşle Barut -- 7 Nisan 2015; 11:14:19 >

• Dvd nin kalınlığı ve girişi uyarsa sıkıntı olmaz. 9mm ve 12.7mm şeklinde 2 çeşit kalınlık var. İde ve sata şeklinde 2 farklı giriş var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tns1 kullanıcısına yanıt
    bendeki sata, ama kaç mm olduğunu nasıl anlayabilirim ? yani boyut için ölçüm dışında bir seçeneğim var mı ? sipariş vericem bu yüzden bekliyorum hala
  • En basiti Cetvelle ölçün. Ya da internette aratın. Ör: kendi laptopum için "y500 dvd" diye arattığımda 9.5 mm dvd sürücülerler çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tns1 -- 8 Nisan 2015; 12:17:25 >
  • standarttır o giriş.
    bu işini görecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shagunz -- 8 Nisan 2015; 12:16:57 >
  • shagunz kullanıcısına yanıt
    Standart diye bişey yok. Dvd sürücü yuvası ya slim(9.5mm) ya da normal(12.7mm) dvd sürücüye uygundur. Sizin attığınızın açıklamasında yazan şey içine takılacak hdd nin kalınlığı

• Casper CNE 2450 - 8L45B benim bilgisayar, resim atamıyorum şu an ama buna ait biri yardımcı olursa gerçekten çok duacı olurum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop 2. Ssd takmak
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ateşle Barut kullanıcısına yanıt
    15.6" çoğu laptopta 12.5mm var zaten seninkide 12.5mm, alabilirsin önerdiğimi.
  • onun attığı linkten alda ağlamasın abisi
  • Çok teşekkür ederim öneri ve bilgilendirmeleriniz için.
  • shagunz kullanıcısına yanıt
    hayırdır? ne diyon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.