Şimdi Ara

laptop ekran kapağı kapatılınca usb girişi etkisizleşiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Hometech Wi11T 2in1 laptop/tablet'in ekran kapağı kapatıldığında USB girişinin kapanmamasını istiyorum. Bunun için internette biraz araştırma yaptım. 2 yöntemden bahsediliyor.

1'incisi;
    Aygıt Yöneticisinden USB kök HUB dan güç yönetiminden görülen tik i ( 1'inci resim) kaldırılması yazıyor fakat bu yöntem işe yaramadı.

2'incisi;
    Bios tan ayarlara bakın deniyor fakat bios tan usb yazan bölümlerdeki hemen hemen bütün enable-disable yazan yerleri değiştirdim ama yine olmadı, bir sıkıntı olmasın diye de bios ayarlarını fazla kurcalamak istemedim. Acaba Bios ta yanlış yerlerin ayarlarını mı değiştirdim de olmuyor. 2'nci-7'nci (arası) resimler ise bios menüleri. Özellikle Advanced > XHCI Controller yazan resim de görülen ekrandaki USB ile ilgili disable yazan yerlerin hepsini enable yaptım ama olmadı.Sadece Bios menüde ki Power yazan menüdeki değerlere dokunmadım. Acaba oradan mı değişiklik yapmak gerekiyor bilemedim. Bu konuda yardımınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler...  laptop ekran kapağı kapatılınca usb girişi etkisizleşiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.