laptoplarda ekran kartları değişebilir mi değişirse her ekran kartı bunlara uyumlu olur mu örneğin benim pc NVIDIA GeForce4 420 Go bu bir laptop için iyi midir ve bu kaç mb ekran kartı gerektiren oyunları çalıştırır?
notebook özelliklerini ayrıntılı yazmalısın ona göre cevap alabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: emreeldem91
laptoplarda ekran kartları değişebilir mi değişirse her ekran kartı bunlara uyumlu olur mu örneğin benim pc NVIDIA GeForce4 420 Go bu bir laptop için iyi midir ve bu kaç mb ekran kartı gerektiren oyunları çalıştırır?
Sendeki ekran kartı 16 mb olmalı. Oyunlara yetmez ama 2-3 sene önceki oyunlar için idare eder.
Değişimi Toplama laptop yapan yerlerde yapabilirsin. AGP modellerden istediğin kartı taktırabilirsin sanırım. ati radeon 9600-9700 modelleri falan olabilir. Tabi Laptop için üretilenlerden. Monster firması belki yardımcı olabilir.
pc'min özellikleri Intel Celeron 1.8 Ghz 512 Mb RAM NVIDIA GeForce4 420 Go 30 Gb Hard Disk DVD-RW
Hocam değişmiyor galiba ya olsada çok zor gibi uyumu işleri falan hem parçaları bulmakda zr biraz
Şu anda sadece geforce go 6600 ve üstü olan mobil ekran kartları değiştirilebiliyor. Yalnız değiştirilebilen kartlarda MXM denmesi lazım (Geforce 6600 go MXM gibi). Bu değişim benim bildiğim Türkiye'de yok ama Avrupa'da rahatça yapılabiliyor. Tabi benzer büyüklükteki kartlar arasında upgrade yapılacak (Mesela geforce go 6800'ü çıkarıp yerine Geforce go 7800 takabilirsin). Yani her kart uymayabiliyor.
Senin kart böyle değil, o yüzden kartı upgrade edemezsin. Ama arkadaşların dediği gibi 2-3 yıl önceki oyunları rahatça oynayabilirsin.
ama insan her zaman aynı oyunları oynayınca bıkmaya başlıyor sıkıldım artık aynı oyunları oynamaktan o yüzden