arkadaşlar ben 2008 şubatında ACER AS5920G-602G16MN laptop almıştım dün smart hatası veren hardiski söktüm bi mağzadan yenisini aldım şimdi o hardiske kurulum yapmak istiyorum hdd biçimlendirmeye geldiğinde "type mismatch" hata veriyor ilerlemiyor.adama sattığı hardiski sorduğumda sata 2 dedi.bildiğim kadarı ile sata1 ile sata 2 arasında bağlantı farkı yok acaba benim laptop 2008 olduğundan anakart destelemiyor mudur??bunu nasıl anlayabilirim?? yardımlar için tşkler
ne ile bicimlendirme yapmaya calisiyorsunuz xp cdsi ile mi? baska bir cd ile deneyin. Birde yabanci forumlarda da diskin saglam olduguna emin olun demis arkadasin elinde baska disk yokmuymus?
"type mismatch" Tür Uyuşmazlığı Hatası olarak tanımlanıyor. Probleminizin Sata1-Sata2 ile ilgisi olduğunu sanmıyorum. Laptop'unuzun Sata2 3.0Gbps (300Mb/sn) desteği olduğu yazıyor. 5400 RPM. harddisk yerine 7200 RPM. aldığınızda bazı karakteristik özelliklerin Laptopun donanımı tarafından desteklenmediğinde olan bir durum gibi anlaşılıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme