Şimdi Ara

Laptop hdd değiştirmede sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben 2008 şubatında ACER AS5920G-602G16MN laptop almıştım dün smart hatası veren hardiski söktüm bi mağzadan yenisini aldım şimdi o hardiske kurulum yapmak istiyorum hdd biçimlendirmeye geldiğinde "type mismatch" hata veriyor ilerlemiyor.adama sattığı hardiski sorduğumda sata 2 dedi.bildiğim kadarı ile sata1 ile sata 2 arasında bağlantı farkı yok acaba benim laptop 2008 olduğundan anakart destelemiyor mudur??bunu nasıl anlayabilirim?? yardımlar için tşkler

• ne ile bicimlendirme yapmaya calisiyorsunuz xp cdsi ile mi? baska bir cd ile deneyin. Birde yabanci forumlarda da diskin saglam olduguna emin olun demis arkadasin elinde baska disk yokmuymus?
  • "type mismatch" Tür Uyuşmazlığı Hatası olarak tanımlanıyor. Probleminizin Sata1-Sata2 ile ilgisi olduğunu sanmıyorum. Laptop'unuzun Sata2 3.0Gbps (300Mb/sn) desteği olduğu yazıyor. 5400 RPM. harddisk yerine 7200 RPM. aldığınızda bazı karakteristik özelliklerin Laptopun donanımı tarafından desteklenmediğinde olan bir durum gibi anlaşılıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.