Şimdi Ara

Laptop için sol alt kısmı soğutacak soğutucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar havalar malum, laptopum internete girerken bile çok aşırı ısınmaya başladı. Özellikle sol alt taraf çok aşırı ısınıyor. Özellikle bu kısmı soğutacak bir soğutucu tavsiye edebilecek varmıdır acaba? Gürültü çok sorun değil. fiyat 50 TL'yi aşmazsa iyi olur.

Daha önce cooler masterın tek ve büyük fanlı bi fanını kullandım ama açıkçası çok bi faydasını göremedim. Tek fan laptopun her tarafını eşit (ama orta seviye) bir soğutma sağlıyordu. Benim bilgisayarın sol tarafı neredeyse el ile dokunulamayacak kadar ısınıyor. Film bile izlenmeyecek kadar da yavaşlıyor tabi.

yine cooler masterın bir soğutucusunu gördüm, 2 adet fanın yerleri ayarlanabiliyor, yani ikisinide sola taksam bayağı bir soğutacak gibi ama fiyatı çok fazla 70TL civarı. Başka bir markanın yine fan yeri ayarlanabilen bir soğutucusu var fiyatı da uygun ama tek fan var malesef yeteceğini zannetmiyorum tek fanın. Tabi tak çıkar fanlı soğutcuların alt kısımlarının açık olması da, bilgisayarı devamlı dizimin üstünde kullandığım için, dize dokunan fan bozulacağından benim için büyük dezavantaj.

http://www.vatanbilgisayar.com/sogutma-sistemleri/cradia-crf-104b-xl-cradia-flex-minifit-xl-notebook-sogutucu---siyah/productdetails.aspx?I_ID=39714

Soğutucu önerilenizi yada başka tavs,iyelerinizi bekliyorum. Lenovo marka bilgisayarım. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pessimistil -- 10 Mayıs 2012; 14:12:59 >

• fiyatı çok uygunmuş verdiğiniz sitede, bu fiyat varken başka model aramaya gerek yok sanırım:))) siparişi veriyorum. İlginiz için çok teşekkürler hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.