Şimdi Ara

Laptop Klavye-Touchpad Sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
35.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Acer marka Aspire 3004wlmi model bir laptopum war. makinayı amerikadan aldım. 2 senedir sorunsuz kullanıyordum. ama dun aksam bır sorunla karsılastım. laptopumun klavyesi ve touchpadi çalışmıyor. biosta calısıyor ama windows acıldıktan hemen sonra devre dısı kalıyor. ara sıra calısıyor touchpadda ara sıra calısıyor ama sonra tamamıyle calısmıyor. klavyedekı butun tuslar, açma kapama tusu ve kısayol tusları calısmıyor. yanı laptopun uzerınde bulunan butun tuslar devde dısı kalıyor. harıcı klavye mouse kullanıyorum suan. biosu resetledım. format attım ama hıc bır sey degısmedı. yardımcı olabılecek arkadasları beklıyorum cunku zor durumda kaldım. sehır dısında ogrencıyım ve laptopsuz yapamıyorum. lutfen daha once basına gelen yada bu konuda tecrubesı olan arkadaslar bana yardımcı olabılırmısınız?
    Not: biosta sorunsuz calısıyor ama windows acıldıktan sonra calısmamaya baslıyor.

• arkadaşlar 6. formattan sonra ara sıra çalışmaya basladı. bi geliyor bi gidiyor anlıyacagınız. eger boyleyse 40 defa daha format atmam gerekecek :D driverleri tekrar yukluyorum umarım bı sorun kalmaz ama halen sorun war.
  • arkadaslar format bıttı kurulum bıttı ama .e7 yi kurduktan sonra pc yi ilk defa resetledim ve gene calısmıyor kafayı yemek uzereyım. harıcı kullanmakta ıstemıyorum. yardımcı olabılecek yokmu? cunku 1 saat kadar sorunsuz kullandım ama gene aynı sorunla karsılastım.
  • kardeş öncelikle geçmiş olsun :)

böyle donanımsal sorunları yerinde olsam işim erbabına götürür onun yapmasını beklerdim , benim de geçenlerde dizüstü bilgisayara format atamıyordum daha sonra servise yolladım biraz geç geldi elime ama memnun kaldım hdd si değiştirdiler şuanda da gül gibi kullanıyorum umarım sende hayırlısıyla sorununu halledersin
  • arkadaşım kısayol tuşunu kullanarak kullanmaya çalış yani fn ile beraber f6 tuşu
  • Bu problemin, yazılımsal gibi gözüküyorsada (biosta sorunsuz çalışıyor ama windows açıldıktan sonra çalışmamaya başlıyor) donanım problemin var gibi anlaşılıyor. Windows yüklendiğinde klavye fonksiyonlarının tamamını yüklüyor ve bu tuşlarından birinde veya birkaçındaki arıza veya bozukluğu nedeniyle tuş takımını devreden çıkarıyor, aynı sekilde touchpadda devre dışı kalıyordur. 6. formattan sonra (40 defa daha format atsan) düzelmediğine göre servise yolla derim.
  • bu sorunu biliyorum, anakartın değişmesi gerek.işin çok zor.geçmiş olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablosuz mouse sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Klavye sorunu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 sene kullanmışın, beni brahat bırak diyor cihazın.

Ver servise baksınlar.
  • Acer aspire 5715z laptopta ilk mesajdaki sorunun aynisi mevcut. Sorunun çözümünü bilen eden?

Yukaridaki arkadasin yazdigi gibi anakart sorunu mu yoksa basit bir tus kombinasyonu mu?
  • bro leptopdaki kısayol tuşu Fn varya ona bas üstte çıkan seçeneklerin arasında touc pad in resmi var onun üstüne gel touch ped yazıyor ztn ordan aktive edebilirsin bnm de aynısı oldu bn öyle çözdüm işi
  • benim laptop toshiba satalite, bende buna benzer bi sorun var bilgisayar açılırknen num lock ve caps lockun ışığı yanıyor ama kullanıcı seçme menüsüne gelince sönüyor ve touch padi ne de klavyeyi kullanabiliyorum win7 ve hiç güncelleme felan yapmadım bilgisayarı kullanırken touchpad bozuktu kapatıp açtım klavyede bozuldu yardım lütfen !!!
  • Sorunun çözümü yeni batarya oldu arkadaşlar. Geçenlerde cihazı tamir etmeye niyetlendim. Bir kaç arkadaşa danıştıktan sonra yeni batarya aldım ve eski haline geldi :)
  • Eğer bilgisayarınızda mouse klavye ve touchpad çalışmadığı için bir şey yapamıyorsanız bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim http://www.youtube.com/watch?v=IhoH84qPXKk
  • wampelt kullanıcısına yanıt
    merhabalar aga windows 10 kullanıyorum bugun başıma geldi aynı sorun. aramya sorun giderme yaz ve aç 1 dk içinde sana bilgiler geliyor ve bilgisayarı yeniden başlatacaksın, eski haline geliyor.
  • Benim de touchpad çalışıyor. Tuşlar çalışmıyor. sağ tuş ve sol tuşa basınca kaydırma çıkıyor. Ne yaptıysam düzeltemedim. Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.