Bildirim
laptop reset atıyo çalışırken yardım!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
biz bas bas bağırıyoruz acer casper almayın die dinleyen yokki napalim arkadasım sen servise götürmeyi denedin mi ne dediler servis te . bunun bir cok sebebi olabilir bakmak lazım. birde büyük sözü dinleseniz kafayı kırcam :) -
Isınma problemi büyük ihtimal ramlar çok ısınırsa bundan kaynaklanabilir Fan tıkanmıştır büyük ihtimnel alalı ne kadar oldu birde ilk dizüstü alanlar gibi yatakta kullanmıyorsundur umarım (: pc nin altında hava alcak yer kalsın ;) -
3 yıldır TOSHIBA kullanıyordum bu forumdaki bazi firma reklamcısı tipler yüzünden bende ACER aldım ama acer laptop falan olamaz ne tuş takımı ne dizayn çin malı oyuncaklar gibi duruyor ya da Toshiba kullandıjtan sonra bana öyle geldi.Siz siz olun 300-500 ytl fazla para verin ürünü inceleyerek tuşlarına basıp,kasasını kontrol edip,ısınma durumunu inceleyip aynı ararba alır gibi alın. -
%99 ısınma meselesidir. centrio işlemcili ise bilgisayarın centrino hardware control programını indir full performans olarak ayarla bir oyun yada video klipte aç eğer ki ısı 80-90 derecenin üstünü görüyorsa ve ürünün garantili ise hemen yetkili servisin ile irtibata geç. -
Intel Centrino 1.7 GHz işlemci 1gb ram 9 ay önce aldım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X