Şimdi Ara

Laptop servs sıvı teması ürünün iki katı onarım ücret

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
51
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar servisden sıvı temasının fıtoğrafını istediğim bununla ilgili bilgilendrebilcek olursa çok sevinirim thh ye başvurmayı düşünüyorum nasıl kendimi savunabilirim haklarım nelerdir bir tane fotoğraf atmışlar benim biraz kuşkulandım haksızmıyım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hocam bana da sıvı teması var gibi geldi siz yine konu açmışsınız ben size yazmıştım ancak bu fotoğraf sıvı teması bulgusu güçlü hatta şekerli bir sıvı kola çay tarzı gibi bataryanın üst sağ tarafında gözüküyor.

Özel serviste tamir düşünebilir veya thhden şansınızı deneyebilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rayli82 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim değerli görüşün için fakat klavye ve lcd mainboard denilmiş bir tane fıtoğraf atmışlar belki benim laptopum değil ve sıvı dökmüş olsam qw 23 tuşu windows tuşu çalışmıyor ortadaki tuşlar çalışıyor ve thhde hakkımızı naaıl savunabilirim bununla ilgili bir önernrz varmıdır red olmasını istemiyırum 40küsür onarım ücreti ne demektir çok komik

• HDG4R5GYEW H kullanıcısına yanıt

Hocam onarım ücreti zaten çok çıkar modeller sürekli değiştiği için değişim yapacak parçaları bulmak zaor teknik servistamir yapmaz anakartı fln direkt değişir o yüzden o parçada yurtdışından geldiği için ücretini yazarlarsa böyle absürt sayılar çıkıyor yapmaya değmez.

siz thhye başvurunuzda şikayetiniz amacı garanti kapsamındaki ürün kullanıcı hatası denilerek red yedi ancak benim herhangi bir hatam yok diyeceksiniz ama bakın tuştan çalışmıyor demişsiniz bu dediğinizde sıvı teması hikayesine uyuyor.Belki sizin haberiniz yokken sıvı döküldü temizlendi içine işledi.

Thhyi kazanmanız bence çok zor thh hakkından daha bilgili arkadaşlar varsa yazabilir benim bildiğim kadarıyla emsal karar gösterip ürünü yine incelenmesi için göndereceksiniz ama ben kazanabileceğiniz sanmıyorum.

Aklınıza türlü türlü senaryolar gelebilir ya bu sıvıyı belki serviste döktüler diyebilirsiniz benim cihazım değil diyebilirsin serviste bozuldu yolda bozuldu diyebilirsin bu durumlar işte sistemin açığı yani gri bölgeler ki böyle anlaşmazlık durumlarında çok fazla böyle gri bölge oluyor araya thh girdiğinde ise kanıtı güçlü olanı haklı buluyor servisler genelde kendilerine kargolanan veya teslim edilen ürünleri kamera kaydıyla açıp incelemesini yaparlar bunu yapmazlarsa zaten büyük sorun yaşarlar.

Mesela laptopunuzda ram var geri geldi yok 32gb ram kayıp ne diyeceksin benim ramimi çaldılar eğer sen raminin olduğunu kanıtlarsan sen kazanırsın servis video karşısında açarsa o kazanır ama sen dedin kargo paketini açmış kapamışlar o diyecek geldiğinde yoktu vs vs dediğim gibi bu işlerde çok fazla böyle garip senaryo gri alan var bir tık güven üstüne gidiyor yasal bir düzenlemesi fln var mı bilmiyorum.Yani thh için çok açık bir delil ve emsal göstermedikçe iş zor.

• Peki şuanda 9 tuşum çalışmıyor bu tuşlar yavaş yavaş böyle gidicekmi

• Sağ pad sıvı teması dökülmesi gerekir ve bir süre aralıklarda tuşlad bozuluyor normal değil gibimw geliyor sıvı dökülee hepsi gütmesü gerekmiyormu bi sağdan bi soldan tuşlar gidigoe

• @rayli82

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.