Şimdi Ara

Laptop ssd önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 5 yıllık laptopumda şu tarz bir ssd girişi var bana ssd ye göre küçük geldi de resmi de atayım dedim. Günlük kullanımda ve oyunlarda biraz zorlandığı için ssdye yükleym sistemi diye 128 veya 256 lık bir ssd arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
    Laptop ssd önerisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up yardım

• Herhangi bir 2.5 inç sata ssd alabilirsin.

• Fotoğrafını çektiğiniz slot mSATA girişidir hocam, normal m2 ssdlerden boyut olarak ufaktırlar o yüzden size de ufak gelmiştir.
  • m sata ssd ye benzıyor anakartınızın modelınden detaylı bakabilirsiniz m2 portu degıl 2242 m2 portu olsa baglantı vıdası ortada olurdu sizde baglantı vidası noktası köşede m sata portu olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

Herhangi bir 2.5 inç sata ssd alabilirsin.
    Hocam ben de araştırınca mSata olduğunu anladım da sanırım laptop 128gb a kadar destekliyor samsungun da 128 lik modelini bulamadım kingstonlar var 200 liraya. İyi midir acaba

• Mr. Decent kullanıcısına yanıt
    onr1818 kullanıcısına yanıt
    Aynen msataymış da önerdiğniz model var mıdır anakart 128 gb ye kadar destekliyormuş samsung bulamadım kingston iyi midir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ssd tavsiyesi.
    2 yıl önce açıldı
    Notebook SSD ve Ram tavsiyesi?
    4 yıl önce açıldı
    LAPTOP ÖNERİSİ
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matheson

Aynen msataymış da önerdiğniz model var mıdır anakart 128 gb ye kadar destekliyormuş samsung bulamadım kingston iyi midir?
    Hiç uğraşmayın msata ile dvd rom yuvası için bir tane ssdcaddy aparat alın oraya şuanki mekanik diski takın şuanki mekanik disk yuvasınada 240gb bir sata ssd takın olsun bitsin

• Matheson kullanıcısına yanıt
    128 gb desteklediğini ve öyle bir sınır olduğunu sanmıyorum bu bilgiye nerden ulaştınız modeli nedir laptopun?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Me[S]uT kullanıcısına yanıt
    Hocam pcdepodan baktım laptopa öyle yazıyordu.
    Msi ge60 2oe 295xtr model

240 alabilirsin o limit değil orada satılan versiyonun içindeki kapasiteyi belirtiyor.

• Böyle bir kısıtlama üretici websitesinde mevcut değil. İstediğiniz kapasitede alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Me[S]uT

240 alabilirsin o limit değil orada satılan versiyonun içindeki kapasiteyi belirtiyor.
    Aa evet hocam ben ssd siz model aldığım için onu direk maksimum kapasite sandım. Hocam o zaman 256 gb lik önerdiğiniz model var mıdır? Bir de mSata nın hızı tatmin eder mi 600mb/sn di sanırım genelde de 400 civarı kullanılıyor diye biliyorum.

• Mr. Decent kullanıcısına yanıt
    Evet hocam şuan farkettim teşekkür ederim önerdiğiniz model var mıdır 250 lik?

Uygun olsun dersen

https://www.incehesap.com/kingston-uv500-240gb-520mb-500mbs-msata-ssd-disk-suv500ms-240gb-fiyati-41306/

Daha kaliteli bir şey olsun dersen samsung var bütçe sıkıntın yoksa eger bunu öneririm evo serisi iyidir

urun.n11.com
    Samsung 860 Evo 250gb 550mb-520mb/s Msata 2.5" Ssd Mz-m6e250bw - n11.com
    https://urun.n11.com/hard-disk/samsung-860-evo-250gb-550mb-520mbs-msata-25-ssd-mz-m6e250bw-P265700526

• Mesut beyin attığı Kingston'u atıyordum ben de tam.
  • Hocam kingstonla samsungun hızları aynı yazıyorya. Kaliteyi tam olarak ne belirliyor acaba. Samsungu almam hangi açıdan mantıklı olur

Samsung ssd konusunda kendini kanıtlamış bir firma, ssdlere 5 yıl garanti sunuyor 3d nand teknolojisini mevcut biraz araştırma ile farkını görebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Me[S]uT

Samsung ssd konusunda kendini kanıtlamış bir firma, ssdlere 5 yıl garanti sunuyor 3d nand teknolojisini mevcut biraz araştırma ile farkını görebilirsin.
    Tamamdır hocam bakıyorum şimdi biraz çok teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.