Şimdi Ara

Laptop'um onboard ekran kartını kullanıyor. diğerinide göruyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba lenova z510 i7 8gb ram 2gb ekran kartı nvdia gt740 var fakat ekran kartımı kullanıyorumuyum bilmiyorum çünkü her yerde onboard karşıma çıkıyor yardımcı olurmusunuz.. GORUNTULER ASSAGIDADIR

hizliresim.com/ea9mDg

hizliresim.com/xYnmlE

hizliresim.com/x8qAbW

• sofi1453 S kullanıcısına yanıt
    hangi ekran kartının ne zaman kullanılacağına sistem kendisi karar veriyor. çok grafik gücü istemeyen uygulamalar onboard kart ile açılır, 3d ve tam ekran uygulamalar da genellikle diğer kartını ile açılır. nvidia kontrol panelinde detaylı ayar yapmak mümkün...
  • Detayli ayar bulamadim yada sorunuma cevap olcak bi ayar adobe photoshop vb urunlerini kullanirken hangisini kullaniyor ekran karti acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Lenovo Z500 kullanıyorum. Ben de sizin gibi zannediyordum ama aslında Nvidia gerektiğinde devreye giriyor. Yani bir oyunu Intel grafik kartı açamayacaksa Nvidia devreye giriyor. Tabi siz bunu değiştirebilirsiniz.

Uygulamanın, oyunun artık her neyse üstüne sağ tıklayıp ''Grafik İşlemci İle Çalıştır'' menüsünden Nvidia'yı seçebilirsiniz. Tabi bunu sürekli yapmanız gerekecektir.
    Her uygulama için aynı ayar geçerli olsun istiyorsanız masaüstüne sağ tıklayıp Nvidia Denetim Masası'nı açın. Orada 3D ayarlarında bir yerde ''Otomatik Seç'' yazan kısmı ''Nvidia'' ile değiştirebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.