Şimdi Ara

***LAPTOP'UMUN EKRAN KARTINI KİM BANA SÖLÜCEK***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FUJITSU SIEMENS AMILO PI 1505 CORE 2 DUO T5600 1.83GHz 1024MB 120GB
    (http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=779&productId=bd70374#tablnk)

Ekran Kartı : Paylaşımlı 128MB yazıo başka bişi yazmıo , modelini bilen varmı? modelini bilmediğimden internetten kartımın özelliklerini araştıramıyorum... Yardımlarınız için teşekürler...

• Intel GMA 950

tabi buna ekran kartı denirse
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilker_inside

Intel GMA 950

tabi buna ekran kartı denirse

Denmez... En kötü seçim.
  • deme ya wiy 256 bit 400 mhz yazıo bunlar doğruysa yeter geri kalanını xboxta oynarım zaten , yorumlarnız için saygılar ...
  • PAYLAŞIMLI EKRAN KARTI DEMEK EKRAN KARTI YOK DEMEKTİR!!!!!!!!!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: pirpec

FUJITSU SIEMENS AMILO PI 1505 CORE 2 DUO T5600 1.83GHz 1024MB 120GB
    (http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=779&productId=bd70374#tablnk)

Ekran Kartı : Paylaşımlı 128MB yazıo başka bişi yazmıo , modelini bilen varmı? modelini bilmediğimden internetten kartımın özelliklerini araştıramıyorum... Yardımlarınız için teşekürler...

siteden baktım. VGA 128MB Onboard bu ekran kartını diğer arkadaşların da belirttiği gibi sakın alma. hatta düşünme bile.

1.832,41 YTL / 1.832.410.000 TL bu kadarapara vemeyi düşünüyorsan ekran kartı paylaşımsız en az 256 mb bir ekran kartı al. bunu alırsan üzülürsün.

hoşçakal.
  • Niye böyle bir bilgisayara entegre ekran kartı koyarlar hiç anlamam ya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler peder bey kolumdan tuttu ve fabrikasının anlaşmalı olduğu bir teknolojix mahazasına gitürdü, karşımda 7-8 adet laptop vardı ve aralarından birini secmem gerekiyordu.Aralarında fiyat-performans dengesine en uygun dizüstü buydu ve bir xbox360'a sahip olduğumdan dolayı normal bir ekran kartı takılı olan başka bi laptopa 150 ytl fazladan vermek istemedim (hp 1199$+kdv -ekran kartı haricinde diğer bütün özellikleri aynıydı + ekranıda 15.4'' değil 15'' idi)..Sonuç olarak olmuşla ölmüşe care yok artık elimizdekiyle mutlu olmaya çalışayım Yorumlarınız için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirpec -- 26 Mart 2007; 3:12:01 >
  • güle güle kullan..böyle bir bilgisayara paylaşımlı ekran kartı koyanlar utansın
  • hakkaten ya o kadar iyi bir sisteme GMA 950 konur mu.konmaz tabi ki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.