Arkadaşımın dizüstü bilgisayarını iş yerine getirip güncellemeleri yapmak istiyorum ama ekranın kapalı olması gerek ekranı kapatınca bekleme konumuna geçiyor acaba bunun bir yolu var mı ? yani dizüstü bilgisayar ekranı kapatınca bekleme konumuna geçmesin çalışmaya devam etsin.
Teşekkürler.
çok saçma bence ne gerek var mümkünmü bilmiyorum ama hiç duymadım açıkçası
quote:
Orjinalden alıntı: beyazorkide
çok saçma bence ne gerek var mümkünmü bilmiyorum ama hiç duymadım açıkçası
Kardeş iş öyle değil bilgisayarın ekranının kapalı olması gerek ama aynı zamanda çalışması gerek gizli gizli yani
evet mümkünolabilir ,ben bi monsterde gördüm
quote:
Orjinalden alıntı: luciferian
evet mümkünolabilir ,ben bi monsterde gördüm
Ama nasıl yapılıyor acaba.
ingilizce windows'um oldugum için ingilizce yazıcam. çevirmeler tamamen sallamadır
Control Panel'den (Denetim masası) Power Options (Güç ayarları) seçyoruz (pil ve fiş icon'u olan)
Yukarda 5 gruba falan ayrılıyor. bunlardan Advanced yan Gelişmişi seçiyoruz
Karşımıza istediğiniz ekran geliyor.
İşte kapagı kapadıgımda ne olsun diye soruyor. bunu do nothing'e getirin. (Hiçbirşey yapma)
Birde power 'a basınca nolsun diye bi ayar var ama o konuyla alakalı degil pek
ısının klavyeden yukarıu çıktığı unutulmamalı üstüne ekran kapatılırsa sıcaktan ekran zarar görür
ki bana bu uyarı yapıldığı için ben notebook u yoğun kullandığımda klavye çok sıcak ise ekranı kapatmadan 2-3dk bekliyorum şuan ekranımda hiçbir çizik falan yok
Biz genelde kablosunu çıkartıp yapıyoruz... İşyerinde yani.. Onun haricinde bilmiyorum
oliver kahm'ın anlattığı gibi pil simgesine sağ tıklayıp güç özelliklerini ayarladan ayrı yaptığınızda istediğiniz olur. Saçma değildir,zararlı değildir. Aynı özelliği tvye bağlayıp film izlerken bende kullanıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: YBA
tavsiye etmem
sonra hiç ekranı olmayan bir notebook olabilir
ısının klavyeden yukarıu çıktığı unutulmamalı üstüne ekran kapatılırsa sıcaktan ekran zarar görür
ki bana bu uyarı yapıldığı için ben notebook u yoğun kullandığımda klavye çok sıcak ise ekranı kapatmadan 2-3dk bekliyorum şuan ekranımda hiçbir çizik falan yok
katılıyorum özellikle msi gibi ve amd işlemci kullanan laptoplarda ekranı kapatıp çalıştırmal lcd ye zarar verebilir riskli bir iş..
quote:
Orijinalden alıntı: YBA
tavsiye etmem
sonra hiç ekranı olmayan bir notebook olabilir
Yıl 2007 millet çılgın atıyomuş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme