Şimdi Ara

Laptop Wifiye Bağlanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar çok uzun aramalar yapmama rağmen sorunu çözemedik şimdi sorunu anlatıyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
    Sorun şu biz şimdi laptopa format attık kopya cd ile laptop home premium 64 bitti bizde ultimate 64 bit attık sonra anladık ki driverleri sanırım yüklememiş çünkü internet simgesinin üstünde X işareti vardı ve modeme telefon ile girilmesine rağmen pcden girilmiyordu ayrıca formatı tekrar 2. kez internetsiz atmak zorunda kaldık buda güncelleştirmeleri falan almadığı için driverler yüklenmedi sanırım,ben böyle anladım yapmamız gerekenleri yazarsanız uygulucaz şimdiden teşekkürler

• İnternete giren başka bir bilgisyarla driverleri indirip bir flash disk ya da dvd ye yazdıracaksınız. Bu flshh disk ya da dvd yi sözkonusu makineye takıp driverleri yükleyeceksiniz.
  • kardes bellı kı drıverları kurcalamıssın bunun tek cozumu var gece yarısına kadar ugrastım ama olmadı sıstem recorvery yanı sadece drıverları yukleyeceksın bılgısayr markasını solersen yardımcı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ataberke

İnternete giren başka bir bilgisyarla driverleri indirip bir flash disk ya da dvd ye yazdıracaksınız. Bu flshh disk ya da dvd yi sözkonusu makineye takıp driverleri yükleyeceksiniz.

Katılıyorum. Laptoplarda ethernet ile baglasan driver olmadıgı için görmez. Marka model vs. ögrenip başka pc den o pc ye geçirceksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptım beyler sorun driverlardayımış sorun kendi driverlerini yükledim şimdi canavar gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.