Şimdi Ara

laptopa çay döküldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. acer as5552g kullanıcısıyım. dün gece laptopun üzerine yarım çay bardağı kadar belki biraz daha az çay döktüm, çay tam olarak c v b ve space tuşu bölgesine döküldü, hemen ters çevirdim çay yere aktı biraz da kurutma makinasını tutarak kuruttum ama makinayı kapatmak hiç aklıma gelmedi herhangi bir sorun da çıkmadı 1,5-2 saat kadar açık şekilde kullandım ama tuşlar özellikle space tuşu şekerden dolayı yapışmaya başladı. bugün bi teknik servise götürdüm yeni klavye takacaklar 100 liraya garantiyi bozar mı onu da bilmiyorum çünkü arkası açılmadan takılacak klavye.

neyse sorum şu klavyeden anakarta çay sızmış olabilir mi ? daha önce klavyeyi açıp bakan oldu mu bilmiyorum ama altı alüminyum kaplı sıvı geçeceğini düşünmüyorum ama yine de içime kurt düştü internette yorumları okuyunca oksitlenmeden falan bahsediyor. eğer sıvı anakarta geçmiş olsaydı kapanmazmıydı bilgisayar veya tuşlarda işlememe gibi sorunlar olmaz mıydı?

cevaplayan olursa şimdiden teşekkür ederim

• çay şekerli içiyorsun muhtemelen kurumuş yapışması normal tuşların çalışmaması için tuşların bulunduğu bağlantıları etkilemedikçe devre dışı kalmaz.garanti dışı kalır böyle bir durumda zaten ücretle yaptıracaksınız galiba.
  • geçmiş olsunnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

çay şekerli içiyorsun muhtemelen kurumuş yapışması normal tuşların çalışmaması için tuşların bulunduğu bağlantıları etkilemedikçe devre dışı kalmaz.garanti dışı kalır böyle bir durumda zaten ücretle yaptıracaksınız galiba.

evet başka bir servise yeni klavye taktırttım bugün 100 liraya mal oldu. tuşlar da bi sorun yoktu sadece space tuşu yapışıyordu temizletmek istedim ama yenisi takılması lazım dediler bende yeni klavye taktırttım. beni korkutan anakarta çay sızmışmıdır diye endişelendim. eski klavyenin alt tarafına baktım da sadece alt tırnak kısmında space tuşunun olduğu yerde yarım santim kadar çay kalıntısı var tam olarak anakartın nerede bulunduğunu bilmiyorum inşallah anakarta sızıntı olmamıştır.

@lezginka teşekkür ederim.
  • geçmiş olsun sırf bu yüzden laptobun yanında içecek içimiyorum.
  • geçmiş olsun 4ever2gether krdeşim
    bende o kadar laptopun yanında çay içiyorum ama çok dikkatliyim krdeşim
    eğer anında laptopu ters çevirdiysen anakarta akmamıştır muhtemelen aman dikkat et krdeşim
    gene iyi yapmışsın krdeşim fön le kururtmuşsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasangul01 -- 11 Mayıs 2012; 18:01:15 >
  • Sorun olacağını sanmıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koltuğa su döküldü-(Acil)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.