Şimdi Ara

Laptopa su döküldü bir bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Monster v16.1 laptop su döküldü bilgisayar çalışıyor ama klavye çalışmıyor anakarta zarar gelmiş midir servise verdim be kadar maliyet çıkabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar öncelikle servise vermeniz çok iyi olmuş bekleyip oksitlenme yaparsa ürün kurtarılamaycak hale gelir,fakat 1500-2000 tl fiyat verebilirler komple anakartın değişmesi gerekiyor diyebilirler şayet böyle bir durum olursa bizimle iletişime geçebilirsiniz,bunun dışında klavye tarzı çevre birimleri 200-300 tl masraf çıkarır maksimum
  • abak.tarik kullanıcısına yanıt
    Hocam hemen laptobu kapattım ve iyi kuruttum anakartı kurtarma şansım yüksek mi

• Tabi ki yüksek fakat temizlediğiniz için değil bütün sıvı chipsetlerin içine giriyor altları temizlemeden chipleri söküp altlarını temizlemeden ilerleyen zamanlarda sorun çıkarma ihtimali var hemen götürdüğünüz için kurtarma şansınız yüksek.
  • Çok zarar geldiğini düşünmüyorum servis anormal bişey talep etmez sanırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tego kullanıcısına yanıt
    1500 2000 lira anakart çok inşallah anakart talep etmezler laptopu 4900 aldım zaten

• Hocam çabuk götürdüyseniz anakarta bişey olmaz size şöyle örnek vereyim üzerine yağmur kasadan söktüğüm kart çalışmıştı kısa devre ve elektriksel bir sorun olmadıysa ıslanmakla bişey olmaz çokta ıslanmamıştır zaten

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.