Bildirim
laptopı plazmaya bağlamak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Televizyonda VGA girişi olmaması ilginçmiş. VGA -> Scart çeviri kabloları var sanıyorum, onlarla dene.
Plasmalara bilgisayar bağlayacaksan dikkat et yalnız, masaüstü kullanma TV den görüntü yanığı sorunu oluşabilir. -
bende yanma gıbı sorun olmaması ıcın bı konu acayım da bılgı alayım dedım. deneme yanılma yapmak ıstemedım. evet bana da garıp geldı.
aslında amacım fılm ıslemek. tv de de kart gırısı var ama avchd mpeg2 desteklediğini yazıyor. o yüzden istediğim formatlar açılmıyor tabi :) -
O zaman ucuz yollu bir media player almanı tavsiye ederim. TV ni bilmiyorum ama VGA girişini belki bilgisayar bağlanmasın diye koymamış bile olabilirler. Eski bir modelse burn-in ihtimali daha yüksek. -
tvim panasonic tx-p42c2e. viera link die bi program varmış içinde ama bu onunla alakalı değil sanırım.
bi de uydu alıcısı almak istiyorum. uydu alıcısı ve dvd playerı ikisini de hdmi baglantılı alsam. ıkısını de baglasam cakısma vs. olmadan kullanabılır mıyım. -
Kullanırsın çakışma olmaz merak etme de DVD player neden? Alacaksan direk Blu-ray al, DVD mi kaldı. Sen internetten edindiğin filmleri oynatacaksan zaten bu tip playerlar yerine media player al direk. -
bi düşineyim teşekkür ederim. ama şu bağlantı işi de hikaye oldu gibi. laptopımda hdmi çıkışı olsa bağlayabilirdim ama di mi ?
tv yi yeni aldık 2 sene falan oldu sanırım laptop eskı kaldı galıba :D -
HDMI olsa tabii ki direk bağlantı yapardın ama yapacak birşey yok. -
en iyisi laptopı yenileyeyim bari :D
tşkler. -
Notebook alacaksan Sony Vaio al bari, Blu-ray sürücüsü var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techraven -- 1 Aralık 2011; 17:11:59 > -
tşkler :) bakarım -
eve geldim şimdi baktım da benim laptop da dvı-d çıkışı da mevcutmuş. ben dvı to hdmı yapsam goruntu gıder sanırım da acaba ses de gıder mı ?
ses ıletımı ıcınde bır ucu 3.5 luk diger ucu 2 cıkıslı olan bı kablo mu almam lazım. linkteki gibi
http://www.hepsiburada.com/Liste/s-link-slx-856-3m-stereo-ses-kablosu/productDetails.aspx?productId=bs130825&categoryId=84120#Gorseller -
DVI -> HDMI da ses gitmez. Ses iletimi için laptop çıkışına ve TV audio girişine bakman lazım. İki ucu 3,5mm jack işini görecektir muhtemelen.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X