Şimdi Ara

LAPTOPTAN HDMI İLE BAĞLIYORUM FİLM İZLERKEN GÖRÜNTÜ GİDİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi, laptop un HDMI çıkışından lcd nin hdmi girişine bağlıyorum. Film izlemeye başlıyorum yaklaşık 1-2 dk içinde tam ekran iken,televizyondaki görüntü kararıyor. Laptop ekranına bakıyorum film hala oynuyor ses te geliyor. ama tv ekranı kararıyor. TV kumandasından hrhangi bir tuşa bastığımda ve yalaptoptan tam ekranı küçülttüğümde tv ekranı tekrar eski haline geliyor. Tekrar tam ekran yaptığımda 1-2 dk sonra tekrar kararıyor ve böyle devam ediyor..

Şöyle bir durum söz konusu.. BS player ile izlediğimde kararan ekran,windows media player ile izlediğimde kararmadı.. Ancak başka bir filmi windows media player ile açtığımda ise tv ekranı tekrar kararıyor. Kısacası film izleyip izleyemeyeceğime TV+FİLM KODEĞİ+VİDEO OYNATICI PROGRAM koalisyon yapıp karar veriyorlar ben de kararlarına saygı göstermek zorunda kalıyorum :)

Bu sorun neden kaynaklanır bi fikri olan var mıdır? Varsa çözümü nasıldır? Yardımcı olabilecek tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

• Bir önerisi olan yok mudur?
  • aynı sorun bende de var kasayı lcd tv ye hdmi ile bağladım sadece ve sadece film izlerken 1-2 dakika icinde kendisini sanki beklemeye alıp hafif bir kararma çöküyor üzerine sebebini ve çözümünü bilen arkadaş varmı acaba
  • benim bir tanıdıgımda vardı bu saglam bir hdmi kablosu almıstı cözmüstü.
  • sadece film izlerken olması garip değil mi ?
  • Arkadaşlar ben çözdüm sorunu ama yzmayı unutmuşum kusura bakmayın :)

Film izlerken ister bs playerda isted clasic media playerda olsun.. Film modunu 16:9 yaptığmzda hiçbir sorun olmadan çalışıyor.. Ne kararma ne bişey.. Kabloyla alakalı değil bu sorun.. Aynı kabloyla devam ediyorum.. Sdece film boyutunu orjinalden 16:9 yapacaksınız.. Haydi iyi seyirler.. ;)
  • eyw üstad saol valla bende sadece gom player da bole 1 sorun oluyor
    soledigin cozumu denicem
    tesekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorun hala devam ediyor isin ilginc tarafi sadece 720p ve 1080p filmlerde böyle davranması çözüm yok mu arkadaşlar ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.