arkadaşlar merhaba; elimde hali hazırda kullandığım bir laptopum var 6 sene önce almıştım. özellikleri şöyle; hp pavilion 15 p014-st intel core i7 4510u cpu @2.00 ghz 2.60 ghz işlemci 12 gb ram nvidia g840m 2 gb ekran kartı 1 tb hdd 120 gb ssd (ssd'yi sonradan taktırdım, cd bölümü çıkartıldı.) windows 10 yüklü işletim sistemi bu özelliklerle beraber laptopumu satsam kaç para eder? |
LAPTOPUM KAÇ TL EDER?
-
-
Batarya 6 sene olduğu için hallice olur ama kasada ezik kırık vuruk boya akması yoksa 3500 eder sanırım en kötü.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
onu sattıktan sonra muadilini alman minimum 5k :(
quote:
Orijinalden alıntı: DrESB
onu sattıktan sonra muadilini alman minimum 5k :(5k mı güldürdün beni .
Ucuzluk pazarı bim fiyatı. Özelliklerine bak bakalım
https://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/hp-14-inc-laptop/kral.aspx
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ikinci el alırsa hocamquote:
Orijinalden alıntı: VULKAR5k mı güldürdün beni .
Ucuzluk pazarı bim fiyatı. Özelliklerine bak bakalım
https://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/hp-14-inc-laptop/kral.aspx
Alıntıları Göster
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Valla bu dönem de eldekini tutmak daha mantıklı . Sattığın şeyi yerine koymaya kalmak dediğin gibi 2 kat maliyetli oldu. Şunu satıp yükselteyim devri bitti. Ne yapıp edip ülkeden defolup gitmek gerekli.
aynen bence de, sadece çok mecbursak yenilemeli, eskisini de temiz kullandıysak bir yakınımıza falan vermeliyiz/satmalıyız yeni cihazlar aşırı pahalı, 3250u işlemci webde zor gezinir :*(quote:
Orijinalden alıntı: VULKARValla bu dönem de eldekini tutmak daha mantıklı . Sattığın şeyi yerine koymaya kalmak dediğin gibi 2 kat maliyetli oldu. Şunu satıp yükselteyim devri bitti. Ne yapıp edip ülkeden defolup gitmek gerekli.
Geçen gün ilk pc me windows 7 yukledim . Windows 10 desteklemiyor. Kotu gunlere hazirlik. Web sayfalarini zor da olsa aciyor. Youtube nadir video oynatiyor
hayırlı olsunquote:
Orijinalden alıntı: VULKARGeçen gün ilk pc me windows 7 yukledim . Windows 10 desteklemiyor. Kotu gunlere hazirlik. Web sayfalarini zor da olsa aciyor. Youtube nadir video oynatiyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
2,5 eder 4gb ram ayrı ilan koyun daha karlı olur.
Benzer içerikler
- mimarlar için laptop önerisi 2024
- gt740 4gb oyun performansı
- en hafif laptop
- lenovo laptop yorumları
- lenovo loq alınır mı
- yazılım için laptop önerisi 2024
- honor magicbook art 14
- en iyi laptop markaları
- hx işlemci nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X