Şimdi Ara

Laptopumun Fanı Çok Hızlı Çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Datron Aero TW7A modeli laptopu yaklaşık 3 senedir sorunsuz kullanıyorum. Fakat geçenlerde ekran kartında bir problem oldu aynısıyla değiştirdim sorun düzeldi. Laptopun içini açtığımda fazladan boş bir ram slotu olduğunu gördüm. Üründe bulunan DD2 2gb ram'in yanına 1Gblık bir ram daha taktım. Fakat bilgisayarı açtıktan sonra laptopun fanının son seviyede çalıştığını ve çok gürültü yaptığını farkettim sonradan taktığım ram i çıkarttıktan sonrada kesilmedi. Yardımcı olabilirmisiniz lütfen ?

Not:Herhangi bir tozlanma, cpuyu kullanan program veya laptopta ısınma söz konusu değil kendiliğinden fan gaza geldi resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcorleone26 -- 21 Ekim 2011; 2:52:46 >

• bios tan fan hızını normala cekersen sorunun düzelir muhtemelen yüklediğin bişeysen dolayi en üst hıza cıkmıstır calişma prensibi biosa girip kurcalarsan fan ayarlarini normal seviyeye cekebilirsin
  • Eğer fanın hızını auto yapmışsan fan hızını işlemcinin ısısına göre ayarlar.
  • laptopta herhangi bi ısınma yok işlemci ve cpu sıcaklıkları normal seviyelerde. bios "pheonix" marka fanla ilgili bi bölüm bulamadım. durup dururken olması garip sadece ram taktım 3gb a yükseltmek için sonra çıkarttım
  • güncel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.