iyi günler hp compaq 6720s markalı bir laptopum var işlemcisini yükseltmek istiyorum. işlemcim:intel celeron 540 1.86 ghz bu işlemcinin socketine uyumlu dual core veya p4 bulabilirmiyim veya daha üst modeli takılabilirmi ?
quote:Orijinalden alıntı: TheKeopSs iyi günler hp compaq 6720s markalı bir laptopum var işlemcisini yükseltmek istiyorum. işlemcim:intel celeron 540 1.86 ghz bu işlemcinin socketine uyumlu dual core veya p4 bulabilirmiyim veya daha üst modeli takılabilirmi ? işlemciniz çok güzel neden değiştirmek istiyorsunuz ki? < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
quote:Orijinalden alıntı: Lotus Expeditor quote:Orijinalden alıntı: TheKeopSs iyi günler hp compaq 6720s markalı bir laptopum var işlemcisini yükseltmek istiyorum. işlemcim:intel celeron 540 1.86 ghz bu işlemcinin socketine uyumlu dual core veya p4 bulabilirmiyim veya daha üst modeli takılabilirmi ? işlemciniz çok güzel neden değiştirmek istiyorsunuz ki? bu işlemci bana yetmiyor daha iyisini istiyorum
gittigidiyor ile sahibinden de 20 tl ye bile 800mhz fsb hizina sahip core 2 duolari bile calistiriyormus...