Şimdi Ara

Laptopun dahili mikrofonunu nasıl kapatabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben kulaklık kullanıyorum fakat bilgisayarın dahili mikrofonu bana engel oluyor arkadaki gürültüyü alıyor kayıt aygıtlarından gürültü tutma modunu açsam bile aynı.Kayıt aygıtlarından mikrofonu devre dışı bırakırsamda kendi kullandığım kulaklığın mikrofonunuda kullanamıyorum.Heryeri araştırdım fakat hiç çözüm bulamadım yardım lütfen video çekicem fakat çok fazla gürültü tutuyor dahili mikrofonu kapatmam lazım.

• Ses ayarlarından kurcalarsan halledersin.
  • Harici mikrofon takınca her ikisinde ses mi alıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heryeri kurcaladım emin ol ama olmuyor.
  • KillForYou! kullanıcısına yanıt
    Şimdi benim pcde tek jak girişi var böyle tasarlanmış yanında resim var mikrofonlu kulaklık resmi hp bilgisayar daha 4-5 ay oldu alalı.
    İlk başta ikiside ses alıyor sanıyordum fakat hani mikrofona üflersinizde bi ses çıkar ya fuuu diye dahili pc mikrofonuna üfledim o ses geldi fakat kulaklık jak girişine takılıyken kulaklık mikrofonuna üflediğimde ses gelmiyor öyle kulaklık takılıyken bile hala dahili mikrofonu kullanıyor inanın heryeri kurcaladım hele o kayıt aygıtlarından çözemeyeceğime kesin eminim.Benim pc beatsaudio ses formatıyla tasarlanmış onuda kurcaladım ordada çıkış yok zaten 2 3 tane ayar var orda başkada bişey yok.İnternette heryere baktım çözüm bulan olmamış.
  • çıkardığım sesi dahili mikrofon algılıyor.

onun üstündekide sürekli takılı değil diyor hiç değiştiğini görmedim.
  • Aygıt yöneticisinden dahili mikrofonu pasif etmeyi denediniz mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayır nereden bulucam bahsettiğiniz yeri?
  • Aygıt yöneticisinde Ses Aygıtları ağacını açıp görüntüyü bizimle paylaşır mısınız?
  • Ses denetimi ayarlarına girerek orada bulunan 2 mikrofondan birini kapatabilirsiniz. Veya mevcut mikrofonu çekerseniz o listede yer almayacaktır tek seçeneği çevrimdışı da yaparak bu durumdan kurtulabilirsiniz.
  • KillForYou! kullanıcısına yanıt
    Buyrun
  • Ses giriş ve çıkışları kısmını seçip de ekran görüntüsünü atar mısın?

• Buyrun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.