Şimdi Ara

Laptopun driverler silinmiş ancak..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Samsung R620 modelindeki laptopa sahibim.Windows 7 kullanıcısıyım. PC'de açılışta 70 tane işlem açılıyordu bende düşürmek amaçlı msconfig komutunu yazdığımızda açılan işte normal açılma tanımlı açılma ve seçilerek açılma gibi yerlerden tanımlı açılmayı seçtim. bunu seçtikten sonra bilgisayarı yeniden başlattığımda başlat menüsü çubuğu windows 98'deki gibi olmuştu ve düzeltilmiyordu.Driverler silinmiş , geri yükleme noktası oluşturulmadığı için de geri yükleme yapılmıyor. Bana laptopu aldığımda verdikleri işte içinde driverin falan bulunduğu sandığım CD'nin içinde Cyber Suite DVD diye bir programın olduğunu gördüm. Tamamen alakasız bir program yani. Şimdi benim ne yapmam gerekli lütfen önerilerinizi bekliyorum
    -----

Arkadaşlar sorunu buldum ; ancak orjinal ayarlarına çevirmem gerekli.Bilgisayarım'a sağ tıklayıp yönet'ten hizmetlere girdim ve oradaki temalar vs yi aktif ettim temam şu an normal windows 7 temasında . hepsini aktif edersem gereksizler de açılacak , açılmaması gereken şeyler de açılacak yani. bana orjinal ayarlarını atabilecek arkadaşlardan yorum bekliyorum. Özellikle laptop olursa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyMan -- 10 Mayıs 2010; 13:49:43 >

• msconfig'ten tekrar normal başlangıcı seçin düzelmesi lazım
  • Seçiyorum ancak düzelmiyor bir türlü tekrar deneyeceğim şimdi yazarım sonucu
  • Arkadaşlar sorunu buldum ; ancak orjinal ayarlarına çevirmem gerekli.Bilgisayarım'a sağ tıklayıp yönet'ten hizmetlere girdim ve oradaki temalar vs yi aktif ettim temam şu an normal windows 7 temasında . hepsini aktif edersem gereksizler de açılacak , açılmaması gereken şeyler de açılacak yani. bana orjinal ayarlarını atabilecek arkadaşlardan yorum bekliyorum. Özellikle laptop olursa çok sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.