Şimdi Ara

Lastik ebat sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar herkese 23 Model Fabia'ya ya kışlık lastik lazım da şimdiden alayım diyorum.
    Şuanda üzerinde yazlık
    195 55 R16 var
    kışlık olarakta Continental Winter Contact TS870 te karar kıldım ancak 205 55 R16 ya göre benim ebat lastik başına 1000 lira fark ediyor.
    Sorum 195 55 R16 yerine 205 55 R16 taksam sürtme , sorun vb yaşar mıyım bilgisi olan var mı acaba?

Bayileri gezdiğim de bazıları sorun olabileceğini bazıları ise bu ebatı başka modeller de taktılarını ancak bu tarz Küçük bir binekte denemediklerini söylediler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• +%3 den daha büyük veya -%3 daha küçük ebatlardaki ölçüleri yakıt tüketimi, yol tutuş ve fren güvenliği açısından tavsiye etmiyoruz.
    Orjinal lastik dış çapı 621mm, istenen lastik çapı 632mm arasındaki fark 11mm'dir

Sizin değişimde %1.74’lük fark olacak. Yani problem olmaz. Lastik ebat hesaplama sitelerine girip kendiniz de hesaplayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir şey olmaz

• mrct M kullanıcısına yanıt
    Hesapladım hocam söylediğiniz gibi sitededen de hesapladım ancak bayiler öyle söyleyince kafam karıştı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kışda ve yağmurda ince taban daha iyidir. Makyaj görmemiş daha eski modelleri varsa kış ve yağmur performansına bir bakın.

• Bende fabia 3 var. Orjinal 185 60 15 den, 185 65 15 e geçiş yaptım. Herhangi bir sorun olmadı. Bendeki değişim %3 civarı. Sizde taban 1 cm genişleyecek ama dikkate alınır bir fark olmayacaktır.

• Sorun olmaz bir önceki kasa i20 de aynı lastiği kullanıyordu 205 tabana geçen çok oldu sorun olmaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corsa d lastik ebat tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sökme takma bağlans ile uğraşmak yerine 185/65/15 lastik ve 15 jant alıp bu şekilde kullanabilirsin ğ

• Ben olsam 185 taban kış lastiği bakardım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.