Şimdi Ara

Lastik seçim yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, Mercedes-Benz E200 sahibiyim. 2020 yılında aldım üzerinde Pirelli Cinturato P7 RFT lastik ile geldi, Hatayda yaşıyorum malum yollarımız berbat çukurlara gire çıka arka sağ lastik balon yapmış kullanılmaz halde. Hangi lastik bayisine girsem farklı bir model marka önerip en iyisinin o olduğunu iddaa ediyor. Bahsettikleri Modeli biraz araştırdığımda kullananların çoğu memnun değil. Tabiki herkesi memnun etmek mümkün değil ama bayilerdeki arkadaşların ellerindeki lastiğinin en iyisi olduğunu iddaa etmelerine alıştım. Fiyat performans açısından sizlerin kullanıp memnun kaldığı bilinen markalarda tavsiyeleriniz nelerdir? Michelin, Pirelli, Goodyear bunlardan birini almak istiyorum ama hangi modeli beni yormaz üzmez emin olamıyorum. Mercedes servisine gittim tavsiye almak için lastik birimimiz yok yandaki lastikçiye uğra dedi bende buraya geldim 😊

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• michelin güzel ama çok yumuşak, her yeri kopuyor, pirelli 1-2 sene sonra taş gibi oluyor, ıslak yolda beğenmedim. goodyear alacaksan eagle sport serisini alma. benim önerim continental ecocontact6. hem türkiye şartlarına uygun, sağlam, yağmurlu yolda da iyi tutuyor, kötü yönünü görmedim.

• bol cukurlu yerlerde brigstone un herhangi bir modelini alabilirsiniz. yırtılma balon vs. şikayetlerin en az olduğu lastik, haliyle çok konforsuz bir lastiktir kendileri.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.