Şimdi Ara

LASTİK SEÇİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araştırmalar sonucu elimdeki paraya karşılık gelen en iyi seçim getz 1.3 gls idi. Aracım üzerinde hancook mu ne bir lastik var. Bu lastik iyi midir? Bu tip bir araç için daha iyi bir lastik önerebilir misiniz?

• Hankook marka korea malı bir lastik. lastiğin o kadar kaliteli olduğu söylenemez..
    çok sert bir lastik. Zaten süspasnsiyonu sert olan olan Getzlerde kasislere girildiği zaman sarsıntıyı daha fazla hissettiriyor..Değiştirmek için Lastiklerin Eskimesini beklemekten başka çare yok...
  • bencede değiştirme.eskisin lastiklerin.o lastikler fena değil.idare eder.gerek yok.değiştirmek istersen git goodyear ventura veya continental sport contact al.
  • bence kötü bi lastik deil lastikler bitene kadar böle kullan
  • Hankook- Kumho aynı fabrikanın iki markasıymış :) Kumho geldi aracın üstünde. 450 km gittim henüz.
    amortisörler sert lastik de sert, bayağı sarsılıyorum arabada :)
    Getz'in amortisörleri çok sert. Sanırım yol tutuşu sağlamak için.
  • arkadaslar merhaba,
    bende 2006 model albea var. fabrikadan 175/70/14 goodyear marka lastikle geldi. ama lastiğimi değistirmek istiyorum. hangi markayı tavsiye edersiniz. bir de 185/65/14 ebatlarında lastik taktırsam sorun olur mu?
  • Bence en iyisi Michelin. Alcaksan tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lastik Seçimi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • michelin en iyisidir.

fakat hancook ta fena değildir tabi michelnle falan kıyas edilemez ama fiyatına göre güzel lastiktir.
  • Lastiktede yine alman-japon
    Michelin veya Bridgestone
  • michelin yanlız MADE IN CANADA DİĞERLERİ HARİÇ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.