Bildirim
LASTİK SEÇİMİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hankook marka korea malı bir lastik. lastiğin o kadar kaliteli olduğu söylenemez..
çok sert bir lastik. Zaten süspasnsiyonu sert olan olan Getzlerde kasislere girildiği zaman sarsıntıyı daha fazla hissettiriyor..Değiştirmek için Lastiklerin Eskimesini beklemekten başka çare yok... -
bencede değiştirme.eskisin lastiklerin.o lastikler fena değil.idare eder.gerek yok.değiştirmek istersen git goodyear ventura veya continental sport contact al. -
bence kötü bi lastik deil lastikler bitene kadar böle kullan -
Hankook- Kumho aynı fabrikanın iki markasıymış :) Kumho geldi aracın üstünde. 450 km gittim henüz.
amortisörler sert lastik de sert, bayağı sarsılıyorum arabada :)
Getz'in amortisörleri çok sert. Sanırım yol tutuşu sağlamak için. -
arkadaslar merhaba,
bende 2006 model albea var. fabrikadan 175/70/14 goodyear marka lastikle geldi. ama lastiğimi değistirmek istiyorum. hangi markayı tavsiye edersiniz. bir de 185/65/14 ebatlarında lastik taktırsam sorun olur mu? -
Bence en iyisi Michelin. Alcaksan tavsiye ederim. -
michelin en iyisidir.
fakat hancook ta fena değildir tabi michelnle falan kıyas edilemez ama fiyatına göre güzel lastiktir. -
Lastiktede yine alman-japon
Michelin veya Bridgestone -
michelin yanlız MADE IN CANADA DİĞERLERİ HARİÇ
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X