Bildirim
LASTİK SEÇİMİ
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Hankook marka korea malı bir lastik. lastiğin o kadar kaliteli olduğu söylenemez..
çok sert bir lastik. Zaten süspasnsiyonu sert olan olan Getzlerde kasislere girildiği zaman sarsıntıyı daha fazla hissettiriyor..Değiştirmek için Lastiklerin Eskimesini beklemekten başka çare yok... -
bencede değiştirme.eskisin lastiklerin.o lastikler fena değil.idare eder.gerek yok.değiştirmek istersen git goodyear ventura veya continental sport contact al. -
bence kötü bi lastik deil lastikler bitene kadar böle kullan -
Hankook- Kumho aynı fabrikanın iki markasıymış :) Kumho geldi aracın üstünde. 450 km gittim henüz.
amortisörler sert lastik de sert, bayağı sarsılıyorum arabada :)
Getz'in amortisörleri çok sert. Sanırım yol tutuşu sağlamak için. -
arkadaslar merhaba,
bende 2006 model albea var. fabrikadan 175/70/14 goodyear marka lastikle geldi. ama lastiğimi değistirmek istiyorum. hangi markayı tavsiye edersiniz. bir de 185/65/14 ebatlarında lastik taktırsam sorun olur mu? -
Bence en iyisi Michelin. Alcaksan tavsiye ederim. -
michelin en iyisidir.
fakat hancook ta fena değildir tabi michelnle falan kıyas edilemez ama fiyatına göre güzel lastiktir. -
Lastiktede yine alman-japon
Michelin veya Bridgestone -
michelin yanlız MADE IN CANADA DİĞERLERİ HARİÇ
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- benzinli araçta buji kaç binde değişir
- km si düşürülmüş araç nasıl düzeltilir
- suzuki s-cross kronik sorunları
- araba fan açmıyor hararet yükseliyor
- chery tiggo 8 pro kronik sorunları
- corolla cross nerede üretiliyor
- toyota corolla 2024 fiyat listesi
- doblo trekking 4x4 mu
- chery icar v23 türkiye fiyatı
- terramar fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X