Şimdi Ara

LASTİK SEÇİMİ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA arkadaşlar biliyorum bu konu sürekli açılıyor ama ne yapayım benimde sizlerin tecrübelerine ihtiyacım var affınıza sığınarak bu konuyu açtım
    aracım 99 model honda civic orjinal ebatları 175 65 14 şimdi sizlere soruyorum ebatları fazla zorlamadan hoş görüntü elde etmek istiyorum jant seçimini yaptım sayılır lastiğin ebatı konusunda kararsızım 195 55 15 mi yoksa 195 50 15 mi öncelikler hangisi onda kara kılalım daha sonra da hangi lastiği seçmem akıllıca olur onan yardım etmenizi istiyorum lastik için ayıracağım toplam tutar 400 lira cevaplarınız için şimdiden teşekkürlerr

• Bu durumda jantları da değiştireceksiniz ve ayrıca bu lastikler 400liradan çok daha fazla tutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuphiBA -- 30 Kasım 2010; 20:04:46 >
  • Benim tercihim 195 55 15 olurdu lastik olarakta o ebatta fiyatlar biras yüksek onun için kumho ku31 yada toyo proxses serisi tercihim olurdu sanırım o ebatta tanesi 120 lira civarı bulmak mümkün , 100 liraya anca petlas , debica falan olur onlarıda pek tavsiye etmem......
  • pardon jantları değiştireceğimi yazdım diye biliyorum yeni jntlarım 15 inç tabikii ben kumhonun ku 31 modelini tanesini 100 liraya buldum ama kumho nasıldır bilemediğim için karar veremedim birde yanak 55 mi 50 mi ne kadar farkeder 50 jantı gösterir güzel olur diyorlar fakat lastik ile çamurluk arası mesafe açılacağından aracı yay ile indirmek gerekirmiş 55 yanak ise jantı göstermez fazla hoş durmaz diyorlar lastikçiler ???
  • 195/50R15 aracı hem daha güzel gösterir hem de piyasada çok daha popüler bir ebat olduğu için daha ucuza lastik bulabilirsin.

Eğer aracına özen gösteriyorsa kumho, debica, petlas gibi markaları tercih etmeni önermem.

195/50R15 ebadında Lassa Impetus Revolar 120 lira civarında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lastik Seçimi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.