Bildirim
Lastik Tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
pirelli p6000 kullanıyorum.2 senedir herhangi bir sorunla karşılaşmadım.desenlerini açıkçası çok beğenerek aldım ancak fren olsun yağmur çamur olsun performans lastiği olmasına rağmen çizgisinden şaşmıyor. -
p6000 tavsiye etmiyorum ben hiç memnun kalmadım ıslakta frenlemesi çok kötü çok kayıyor...ben bridgestone turanza er300 öneririm...quote:
Orijinalden alıntı: gekren
pirelli p6000 kullanıyorum.2 senedir herhangi bir sorunla karşılaşmadım.desenlerini açıkçası çok beğenerek aldım ancak fren olsun yağmur çamur olsun performans lastiği olmasına rağmen çizgisinden şaşmıyor. -
Michelin Energy saver ya da Good Year Effiencegrip veya Nokian H ...quote:
Orijinalden alıntı: Samet
p6000 tavsiye etmiyorum ben hiç memnun kalmadım ıslakta frenlemesi çok kötü çok kayıyor...ben bridgestone turanza er300 öneririm...
Alıntıları Göster -
güzel tavsiyelerquote:
Orijinalden alıntı: historiyst_45
Michelin Energy saver ya da Good Year Effiencegrip veya Nokian H ...
Alıntıları Göster -
Lassa İmpetus 2 den devam edin ya da Bridgestone Turanza ER300... Ancak İmpetus 2 lerin Turanzalarla aynı özelliklere sahip hemde daha dayanıklı oldukları forumlarda konuşuluyor.quote:
Orijinalden alıntı: __Luria__
güzel tavsiyeler
Alıntıları Göster -
Pirelli p6000 lerde kampanya var fiyatı bayaa uygun ama çok memnun olan duymadım zaten en az 10 yıllık lastik model olarak, para problem deilse turanza er300 yada impetus revo derimquote:
Orijinalden alıntı: bazinga33
Lassa İmpetus 2 den devam edin ya da Bridgestone Turanza ER300... Ancak İmpetus 2 lerin Turanzalarla aynı özelliklere sahip hemde daha dayanıklı oldukları forumlarda konuşuluyor.
Alıntıları Göster
-
Continental sport contack 2quote:
Orijinalden alıntı: bazinga33
Lassa İmpetus 2 den devam edin ya da Bridgestone Turanza ER300... Ancak İmpetus 2 lerin Turanzalarla aynı özelliklere sahip hemde daha dayanıklı oldukları forumlarda konuşuluyor.
Alıntıları Göster -
Goodyer eagle aldık 640 liaraya 1 senede sigortası felan var fena lastik değil . Michelin e 735 demişlerdi.quote:
Orijinalden alıntı: ALOK
Continental sport contack 2
Alıntıları Göster -
Continental bence en iyi lastiktir. Cunku Continental premiumcontact cok yumusak ve konforlu bir lastik olmanin olmanin yaninda su birikintilerinin icinden gecerken kayma (aquaplaning) yapmaz. Ben Pirelli, Lassa, Michelin Energy, Bridgestone kullanmis birisi olarak Continental derim. Tek dezavantaji cok uzun omurlu degildir derler ama ben 3 yildir kullaniyorum, omrunun kisa olmasini aciklayacak bir durum gormedim.quote:
Orijinalden alıntı: Reanimate
Goodyer eagle aldık 640 liaraya 1 senede sigortası felan var fena lastik değil . Michelin e 735 demişlerdi.
Alıntıları Göster
-
quote:
pirelli p6000 kullanıyorum.2 senedir herhangi bir sorunla karşılaşmadım.desenlerini açıkçası çok beğenerek aldım ancak fren olsun yağmur çamur olsun performans lastiği olmasına rağmen çizgisinden şaşmıyor.
Fiyat olarak uygun, en son ben de bu lastiklerden aldım fakat dediğim gibi fiyatı uygun diye. Yoksa ben de diğer arkadaşlar gibi er300 tavsiye ediyorum. -
turanza er300 memnunumquote:
Orijinalden alıntı: Legend10quote:
pirelli p6000 kullanıyorum.2 senedir herhangi bir sorunla karşılaşmadım.desenlerini açıkçası çok beğenerek aldım ancak fren olsun yağmur çamur olsun performans lastiği olmasına rağmen çizgisinden şaşmıyor.
Fiyat olarak uygun, en son ben de bu lastiklerden aldım fakat dediğim gibi fiyatı uygun diye. Yoksa ben de diğer arkadaşlar gibi er300 tavsiye ediyorum.
Alıntıları Göster
-
ikinci el satın aldığım aracın üzerinde pirelli p 6000 lastik vardı. çok ötüyordu. hemen continental premium contact 2 serisi lastik aldım. araç kendine geldi.quote:
Orijinalden alıntı: jumano
turanza er300 memnunum
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebel -- 13 Aralık 2009; 11:12:22 > -
Ben kışlık ve yazlık lastik olarak lassa kullanıyorum...bir şikayetim yok...ancak bridgeston kalitelidir...yurdum yollarına en uygun lastiklerdendir. -
contınental su ankı aracımda var ve ıslak zemın ozellıgı ve yol tutusu cok cok ıyı hatta ıslak zemınde kuru zemın kadar rahat kullanabılıyorum premıum contact2 su ankı lastıkler ama premıum contact3 ler cıktı onalrı onerırım madem fıyatta sorun degıl cok menun kalırsınız ama contı lerın osrunu bızım yollarımız ıcın bıraz hassas olamalrı olabılır bu sıkıntı yaratıyo....quote:
Orijinalden alıntı: tavakspor
Ben kışlık ve yazlık lastik olarak lassa kullanıyorum...bir şikayetim yok...ancak bridgeston kalitelidir...yurdum yollarına en uygun lastiklerdendir.
su an bızde dıger araca lastık alıcaz tercıhımız brıdgestone turanza er300 olucak gıbı hem fıyat hemde kalıte olarak oldukca ıyı sevıyede.... -
bridgestone kullanıyorum ben de ve gayet memnunum tavsiye ederimquote:
Orijinalden alıntı: bencn17
contınental su ankı aracımda var ve ıslak zemın ozellıgı ve yol tutusu cok cok ıyı hatta ıslak zemınde kuru zemın kadar rahat kullanabılıyorum premıum contact2 su ankı lastıkler ama premıum contact3 ler cıktı onalrı onerırım madem fıyatta sorun degıl cok menun kalırsınız ama contı lerın osrunu bızım yollarımız ıcın bıraz hassas olamalrı olabılır bu sıkıntı yaratıyo....
su an bızde dıger araca lastık alıcaz tercıhımız brıdgestone turanza er300 olucak gıbı hem fıyat hemde kalıte olarak oldukca ıyı sevıyede....
Alıntıları Göster
-
tüm arkadaslarım değerli yorum ve bilgilendirmeleri iççin tesekkur ederım aklımda bıseler olustu turanza er 300 olacak gıbı ama impetus revo da aklıma takılmıyor degıl..quote:
Orijinalden alıntı: melis ari
bridgestone kullanıyorum ben de ve gayet memnunum tavsiye ederim
Alıntıları Göster -
lastikçilikle meşgul olan bir aileden gelen bir kişi olarak bende zamanı geldi çok içli dışlı oldum latiklerle diyeceğim odurki michelin en iyisi içlerinde tercih sana kalmış ama pirelli ve lassa sakın tercihin olmasınquote:
Orijinalden alıntı: halukbaba
tüm arkadaslarım değerli yorum ve bilgilendirmeleri iççin tesekkur ederım aklımda bıseler olustu turanza er 300 olacak gıbı ama impetus revo da aklıma takılmıyor degıl..
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: asusabi
lastikçilikle meşgul olan bir aileden gelen bir kişi olarak bende zamanı geldi çok içli dışlı oldum latiklerle diyeceğim odurki michelin en iyisi içlerinde tercih sana kalmış ama pirelli ve lassa sakın tercihin olmasın
michelın keısnlıkle en ıyısı dıyebılecegımız bır lastık ama maalesef bızım yollarımıza uygun degıl bu yuzden onerılmıyo bunun yanında pırellıde aynı sekılde uzak durulması gerekne lastıkler cunku oldukca yumusak hamurlardan bu lastıkler....
ama brıdgestone lassa gıbı lastıkler yol sartlarımıza daha uygun oldugu ıcın tavsıyelerde bunun ustunde oluyo..... -
evet turkıye sartlarını dusunmek zorundayız ve buna en ıyı uyumu lassa ve brıdgestone un sagladıgını goruoruzquote:
Orijinalden alıntı: bencn17quote:
Orijinalden alıntı: asusabi
lastikçilikle meşgul olan bir aileden gelen bir kişi olarak bende zamanı geldi çok içli dışlı oldum latiklerle diyeceğim odurki michelin en iyisi içlerinde tercih sana kalmış ama pirelli ve lassa sakın tercihin olmasın
michelın keısnlıkle en ıyısı dıyebılecegımız bır lastık ama maalesef bızım yollarımıza uygun degıl bu yuzden onerılmıyo bunun yanında pırellıde aynı sekılde uzak durulması gerekne lastıkler cunku oldukca yumusak hamurlardan bu lastıkler....
ama brıdgestone lassa gıbı lastıkler yol sartlarımıza daha uygun oldugu ıcın tavsıyelerde bunun ustunde oluyo.....
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- p0420 arıza kodu
- dizel ilk marşta sarsıntılı çalışma
- 1 haftada araba kullanmayı öğrenmek
- arabayi baskasinin ustune yapma
- araç muayenesinde sigorta poliçesi gereklimi
- nissan qashqai 2024 fiyat listesi
- pejo 3008 fiyat listesi 2024
- trugo şarj istasyonu haritası
- skoda slavia
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X