Şimdi Ara

LASTİK YANAĞINDA ÇATLAMA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
3.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2018 nisan ayında 4 adet bridgestone turanza er300 lastik aldım ebat 205/55 r16.üretim tarihleri de hepsinin 2017 nisan ayı.lastiklerin yanağında kılcal çatlama diye tabir edilen çatlamalar fark ettim bugün.bunlar normal mi yoksa garantiye göndermeli miyim?fotoğrafları da atıyorum
    LASTİK YANAĞINDA ÇATLAMA YARDIMLASTİK YANAĞINDA ÇATLAMA YARDIMLASTİK YANAĞINDA ÇATLAMA YARDIMLASTİK YANAĞINDA ÇATLAMA YARDIMLASTİK YANAĞINDA ÇATLAMA YARDIM

• Sanki 4/5 yaşında lastik gibi.Üretim yılına bakınca normal degil.Kaç km yaptı lastikler kaç psi hava vuruyorsunuz.Sadece ön lastiklerde mi bu sorun arka lastikler nasıl.
  • Benim lastikler 2013 aynı ama sizinki yeni lastik ilginç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alembizim kullanıcısına yanıt
    13 14 bin km yaptı fabrika etiketinde yazan 33 psi hava vuruyorum ve ayda bir kontrol ediyorum hem ön hem arkada aynı sorun var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otobilge kullanıcısına yanıt
    Üretim tarihi 2017 taktırdığım tarih 2018 nisan. Ben de anlamadım 13-14 bin ancak yaptı dişlerinde aşınma derinlikte sıkıntı yok içten yeme falan yok sadece bu damarlar 4 lastikte de

• Corolla aracımın orijinal lastikleri de ER300 dü. Aracı aldıktan 1-2 sene sonra bende farketmiştim bu çatlakları. O şekilde uzun süre kullandım bir sıkıntı olmadı. Bridgestone için normal sanırım bu durum.Sert hamurlu bir lastik olduğu için çabuk çatlamaya başlıyor herhalde.
  • end76 kullanıcısına yanıt
    Umarım normaldir şehir içinde bir sıkıntı oluşturmaz benim için.Ancak uzun yola çıkıyorum yazın ailemle hava sıcaklarının çok yüksek olduğu temmuz ağustos aylarında.uzun yolda top atma diye tabir edilen lastik gümlemesi patlaması olmazsa bu çatlaklardan dolayı sorun yok zaten.sıcak havalarda uzun yolda yaptığım yolda önemli oluyor bu çatlaklar bir şeye sebep olursa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lastik yanakta küçük çizik
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O tarih uretim bir lastik icin normal degil ama dusuk hava ile kullanmissiniz diyip siyrilirlar.

• froster2006 kullanıcısına yanıt
    o zaman tüketici hakem heyetine başvurmayı düşünüyorum açıksası.Senede bir kere lastik alamam ki özel kullandığım araç için öyle değil mi inşallah sıyrılamazlar
  • yikamada basincli su tutuyolarsa lastiklere catlama yapar. 4unde birden olmasi sikinti. kullanici hatasi derler kesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle binme değiştir en kısa sürede gümlersin animallah garantiye girmeyebilir .Geçmiş olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.