Bildirim
Lastik yol yardımı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: Drizztdark
Lastik yol yardımı olarak hangi firma en iyisidir sizce ? nelere dikkat edilmelidir lastik alındıktan sonra?
Bridgestone Yol Yardım -
quote:
Lastik yol yardımı olarak hangi firma en iyisidir sizce ? nelere dikkat edilmelidir lastik alındıktan sonra?
stepneniz, krikonuz ve bijon anahtarınız sağlam olacak ve bunları az buçuk kullanmasını bileceksiniz. en iyi yol yardımı insanın kendisidir. -
stepneniz, krikonuz ve bijon anahtarınız sağlam olacak ve bunları az buçuk kullanmasını bileceksiniz. en iyi yol yardımı insanın kendisidir.
bunların eğitimini nerde alırız -
quote:
Kesinlikle BRIDGESTONE derim. Çünkü iki defa dağ başında yol yardımı aldım.Meshur Michelin bu konuda oldukça zayıf diyor benim kendi lastikçim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X