Şimdi Ara

LCD Aldık ama bağlantı ne olacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. geçen günde yazdım samsung 40S71B LCD tv aldım. uydu alıcısı, dvd ile kullanıcağım. servis gelmiş kurmuş tv yi fakat ben uydu alıcısındaki görüntüden hiç memnın kalmadım ya. bazı bölümlerde okudum profigold kablo öneriyor arkadaşlar. ama sonucu değiştirirmi hiçbir fikrim yok? lütfen bana yardımcı olun? nasıl yapıcamda görüntüyü kaliteleştiricem. bide kontrast,renk vs ayarların (kullanan arkadaşlar için soruyorum) ne seviyede ayarlanması gerekiyorki düzgün bir görüntü alayım? yardımlarınızdan ötürü teşekkürler...

• kimsenin fikri yok sanırım?
  • bende yeni 37" aldım izleme mesafesi onemli en az 3-4mt lazım o boyut icin
    ayrıca normal scartlar cok adi.ilk gun bende senin gibi bu ne demistim ama sonra vivanco aldım
    fark etti gercekten
    ayrıca uydu cihazınız da etkili bu konuda
  • Uydu alıcısı için scart kabloyu tv nin arkasındaki 1 no lu scarta(rgb lidir) dvd yi ise conponent kablo ile bağlamalısınız ayrıca uydu alıcınızın görüntü ayarlarından rgb yi dvd nin görüntü ayarlarından yuv seçmeyi unutmatın ve tv ye asla yakından bakıp görüntü değerlendirmesi yapmayın.
  • Bu konunun aynısının tıpkısının bir eşinin kopyası açılmıştı
    Yine Samsung... yine beğenilmeyen TV görüntüsü...

Tabi bu durumun Samsung ile ilgisi yok (aslında bir derece var, özel HD görüntüleri gösterip cazibe yaratıyorlar !)
    Lcd Tv özellikleri ve Tv yayınlarını tanımakla ilgisi var.

Uzun uzadıya anlatmayacağım, forumda sayısız ve sayısız kere yazıldı çizildi.

Profigold değil ProfiPlatinum kablo kullansanız, görüntü kalitesinde umduğunuzu sandığım artışı sağlayamazsınız.
    Lcd Tv 1366x768 çözünürlükte, normal yayınlar ve dvd filmler ise maksimum 720x524 çözünürlükte.
    Beğenmediğiniz kalite bu çözünürlük farkından kaynaklanıyor.

Gerisini ve çok daha fazlasını zaten forumu okuyunca öğrenirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 23 Mart 2007; 23:44:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.