Şimdi Ara

leadtek fx5900xt güç sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben GOLD PC’den bilgisayar aldım. Son iki aydır bilgisayarımı açtığımda ekrana aşağıdaki gibi bir uyarı mesajı geliyor. Ekran kartımın ek güç kablosu bağlantısını kontrol ettim. Diğer besleme kablolarıyla da değiştirdim, RAM’lerin slotlarını değiştirdim düzelmedi. BIOS’u sıfırladığımda önceleri bir hafta uyarı gelmedi ama artık o da fayda etmiyor. Bunun nedeni ne olabilir? Bana yardımcı olabilir misiniz?

ANAKART : EPOX NF3 8KRDA3J
    EKRAN KARTI : LEADTEK FX5900XT TDH
    RAM : 2X512MB KINGSTON
    İŞLEMCİ : AMD ATHLON 64 3200+
    HARDDİSK : SEAGATE 160GB SATA
    OPTIC :ASUS DVD-RW 1604P
    OPTIC :LG DVD COMBO
    KASA :AOPEN H600B 350W

Donanımınızı olası arızalardan korumak veya sistemin olası kilitlenmelerini önlemek için, grafik işlemcisi, performansını güvenli biçimde çalışabileceği bir düzeye düşürmüştür.

• aynı sorunu bende yaşıyorum bilgisayara yeni format attım ama yine çıkıyor nasıl giderebiliriz bilgisi olan arkdaslar yardım edebilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musadellal

aynı sorunu bende yaşıyorum bilgisayara yeni format attım ama yine çıkıyor nasıl giderebiliriz bilgisi olan arkdaslar yardım edebilir mi ?

Ekran kartına PSU'dan gelen güç girişini tak.
  • Sisteminiz yaşlandıkca güç kaynağınız eskimeden kaynaklı güç kaybeder. Eğer ekran kartınızın güç kablosu takılı olduğu halde bu mesajı veriyorsa muhtemelen güç kaynağınız eski performansını veremiyordur. Sisteminizin sağlıklı çalışmasını istiyorsanız güç kaynağınızı değiştirmenizde fayda var.
  • ekran kartına gelen güç kablosundan başka yere elektrik vermeyin sadece ekran kartına giriş yapsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.