Merhaba arkadaşlar. Ben GOLD PC’den bilgisayar aldım. Son iki aydır bilgisayarımı açtığımda ekrana aşağıdaki gibi bir uyarı mesajı geliyor. Ekran kartımın ek güç kablosu bağlantısını kontrol ettim. Diğer besleme kablolarıyla da değiştirdim, RAM’lerin slotlarını değiştirdim düzelmedi. BIOS’u sıfırladığımda önceleri bir hafta uyarı gelmedi ama artık o da fayda etmiyor. Bunun nedeni ne olabilir? Bana yardımcı olabilir misiniz?
Donanımınızı olası arızalardan korumak veya sistemin olası kilitlenmelerini önlemek için, grafik işlemcisi, performansını güvenli biçimde çalışabileceği bir düzeye düşürmüştür.
aynı sorunu bende yaşıyorum bilgisayara yeni format attım ama yine çıkıyor nasıl giderebiliriz bilgisi olan arkdaslar yardım edebilir mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: musadellal
aynı sorunu bende yaşıyorum bilgisayara yeni format attım ama yine çıkıyor nasıl giderebiliriz bilgisi olan arkdaslar yardım edebilir mi ?
Ekran kartına PSU'dan gelen güç girişini tak.
Sisteminiz yaşlandıkca güç kaynağınız eskimeden kaynaklı güç kaybeder. Eğer ekran kartınızın güç kablosu takılı olduğu halde bu mesajı veriyorsa muhtemelen güç kaynağınız eski performansını veremiyordur. Sisteminizin sağlıklı çalışmasını istiyorsanız güç kaynağınızı değiştirmenizde fayda var.
ekran kartına gelen güç kablosundan başka yere elektrik vermeyin sadece ekran kartına giriş yapsın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme