Bildirim
Led Sis Farı Tavsiyeleriniz ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hb11 mi o farlar?
led düşüebilirsin. led farlar çin malı çakma xenonlara göre daha iyidir fazla göz almaz. rica ediyorum sis dışında açmayın farları ! -
Eyvahh şimdi seni linç edecek amcalar...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tavsiye etmem. Cok laf yersin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Zenon ne yeni teknoloji mi?
Haklısınız hocam biz yolu görmesek de olur, gençlerin arabası "şekil" olsun, piyasa yapsın yeter. Yolu görüp napcaz zaten?quote:
Orijinalden alıntı: karahancer2
Eyvahh şimdi seni linç edecek amcalar... -
Bilmiyorum bunları hiç kullanmadım. Uyarınız için teşekkürler gereksiz açıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson
hb11 mi o farlar?
led düşüebilirsin. led farlar çin malı çakma xenonlara göre daha iyidir fazla göz almaz. rica ediyorum sis dışında açmayın farları !
Valla takmışlar,ben hiç kullanmadım bunları o yüzden kısa farlar ile aynı renk (beyaz)olsun dedim.quote:
Orijinalden alıntı: Burhan
Oha 9006 yı sise mi koymuşlar?
Benim kısa farlarım 9006. Sisler için sadece beyaz ışık olsun ama kimsenin gözünü almasın istiyorsanız güçsüz led ampuller var. Güçsüz derken, fazla uzağı aydınlatmayan anlamında.
Örneğin bu led ampul dağı taşı aydınlatır, bir tanesi 5000 lümen gücündedir, sülaleye sövdürür:
Şu ampul parlaktır ancak diğer ledler kadar uzağa götüremez ışığı, çifti 1200 lümendir:
Karşılaştırma videosu da ekleyeyim, illa beyaz istiyorsanız bunlardan seçebilirsiniz. Hem daha ucuz, hem daha az tepki çeker.
Düşük olan 1200 Lümen gayet iyi bencede çol Teşekkürler.
Bu arada konu başlığı led sis farı olsa daha iyi olacak :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
gerçek manada sis farı sarı ışık verir, karda siste kullanırken yansıma yapıp kullananın gözünü almaz. beyaz ışık sis ve tipi halinde yağan karı delip geçemediği için aynadan yansır gibi geri döner ve gözünü alır, kayakçılara, keskin nişancılara, poligonda atış yapanlara dikkat ederseniz sarı gözlük takarlar, barut gazının yarattığı sisin arkasını daha rahat görebilmek için.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
gerçek manada sis farı sarı ışık verir, karda siste kullanırken yansıma yapıp kullananın gözünü almaz. beyaz ışık sis ve tipi halinde yağan karı delip geçemediği için aynadan yansır gibi geri döner ve gözünü alır, kayakçılara, keskin nişancılara, poligonda atış yapanlara dikkat ederseniz sarı gözlük takarlar, barut gazının yarattığı sisin arkasını daha rahat görebilmek için.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X