Şimdi Ara

LED TV alıcam acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sony bravia KDL-46EX700 veya samsung UE-46C6000

bu iki LED TVden birini almak istiyorum hangisini tavsiye edersiniz.

• arkadaşlar tavsiyede bulunacak olan yok mu 1-2 gn için karar vermem gerekiyor yardım ltfen
  • Alacaginiz tvde ne tur yayinlar izleyeceksiniz?
  • şu an uydu kullanıyorum hd yayın hiç izlemedim ama led tv aldıktan sonra hd'ye geçebilirim.
    tvde daha çok film ve futbol maçı izliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarihci_nurgul
    şu an uydu kullanıyorum hd yayın hiç izlemedim ama led tv aldıktan sonra hd'ye geçebilirim.
    tvde daha çok film ve futbol maçı izliyoruz

Izlediginiz yayinlara uygun olarak size plazma almanizi tavsiye ediyorum.Led tvye vereceginiz parayla panasonic veya lg nin plazmalarina bakabilirsiniz
  • teşekkür ederim ama ben led tv almaya karar verdim bu iki modelden birini alacağım ama hangisi ?
  • Sony almanı öneriyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg Tv Sinyal Yok Lütfen Yardım
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • led için samsung derim lcd alıcaksanda ex500 sony derim.
    saygılarımla
  • Sony ex700 kullanıyorum tv yi media player özelliği için alıyorsanız samsung alın. Ama görüntü kalitesi için alacaksanız sony alın derim
  • ecelnico Hangi formatları destekliyor ...
  • hiçbirini onermiyorum ses istiyosan lcd alıcan yada ledin sonmodellerini ilk çıkan ledlerde ses yok kısmık..
  • Ben de bu 2 model arasında çok düşünmüştüm. Hatta bir ara işin içine plazma da girmişti.

Sony EX700, tek başına Samsung 6 serisine karşı direniyordu (6000,6200,6500,....) ama çeşitli nedenlerle Samsung kazandı.

Daha önce Sony LCD kullanan biri olarak bu sefer de Samsung'a bir şans vereyim dedim ve az önce 46C6730 aldım.
  • mkv yi deneme sansım olmadı. Ama hepsini oynatıyor diye biliyorum.
  • Scarab kardeş hayırlı olsun güle güle kullan. Samsung C6730 un görüntü kalitesinden memnun musun Sony'yi aratıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sutil

Scarab kardeş hayırlı olsun güle güle kullan. Samsung C6730 un görüntü kalitesinden memnun musun Sony'yi aratıyor mu?

Açıkcadı beni oldukça memnun etti. Daha önce kullanmakta olduğum Sony ile kıyaslamak ne kadar doğru olur bilemiyorum çünkü nerden baksan 3,5 sene öncenin modeliydi ama genel olarak iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.