Şimdi Ara

led tv çözünürlük karmaşası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadalar monitor olarak 40 inc 3d led tv aldım 1080p yaptigimda baslat cubugu alt kisimda kaliyor yanlarda genisliyor ama cozunurlugü 1680x1050 yaptigimda tam ekran oluyor ekran kartim asus 7790 bir ucu hdmi bir ucu dvi olan kablomdan bagliyorum hdmi kablo ilede denedim sonuc ayni 1080 tam ekran kullanma sansim varmi eskiden 22 inc tv monitor kullaniyordum iki tv de samsung ilkinde boyle bir sorun yoktu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ONG_bagTR O kullanıcısına yanıt
    catalyst control center' dan dijital panellerim - ölçekleme seçeneklerine girin orda eksik tarama aşırı tarama var ordan doğru ayarınızı yapılandırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dravencarnage -- 26 Aralık 2013; 15:13:18 >
  • Eve geçince bakıcam dostum tesekkür ederim

• dravencarnage kullanıcısına yanıt
    Sayende hallettim dostum teşekkürler

rica ederim düzelmesine sevindim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONG_bagTR

Merhaba arkadalar monitor olarak 40 inc 3d led tv aldım 1080p yaptigimda baslat cubugu alt kisimda kaliyor yanlarda genisliyor ama cozunurlugü 1680x1050 yaptigimda tam ekran oluyor ekran kartim asus 7790 bir ucu hdmi bir ucu dvi olan kablomdan bagliyorum hdmi kablo ilede denedim sonuc ayni 1080 tam ekran kullanma sansim varmi eskiden 22 inc tv monitor kullaniyordum iki tv de samsung ilkinde boyle bir sorun yoktu

tv ayarlarından ekrana sığdır seçeneği olması lazım. şahsen bu şekilde catalyst'e dokunmadan hızlıca çözümlemiştim..
  • forvet09 kullanıcısına yanıt
    evet hocam sizin söylediğiniz yollada çözülebiliyor sorun çok teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LED tv ömrü vs LCD vs PLAZMA
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    rica ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.