Bildirim
LED Tv Mkv Oynatırken Ses Gelmiyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tv niz mkv videodaki ses formatını desteklemiyor olabilir.
tv nin desteklediği ses formatlarını öğreniniz
mediainfo programını ile de (internetten indirip) elinizdeki video özelliklerini öğrenebilirsiniz -
saolun hocam ama bunu bir çaresi yokmu acaba . video ya da tv üzerinde editleme ile falan ? -
televizyonuzun markası vede modeli nedir ordan hangi dosya formatlarını desteklediğini ses dosyalarını desteklediğini öğrenin ona göre filmleri indirirsiniz yada o dosya formatına çevirirsiniz -
bakıp akşama yazıcam hocam saolun -
quote:
Orijinalden alıntı: babaeski39
televizyonuzun markası vede modeli nedir ordan hangi dosya formatlarını desteklediğini ses dosyalarını desteklediğini öğrenin ona göre filmleri indirirsiniz yada o dosya formatına çevirirsiniz
hocam işin aslı çok uğraştım bu konu ile ilgili. hatta 16 gblik filmi çevirdim uygun formata ama. hala ses yoktu. marka ve model ile dönüş yapacağım saolun -
16 gb. filmin dts. olduğundan televizyonun ses sistemini desteklemiyor olabilir dts. olmayan bir film denersen ses geleceğini düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beratltd -- 7 Eylül 2013; 21:37:11 > -
quote:
Orijinalden alıntı: beratltd
16 gb. filmin dts. olduğundan televizyonun ses sistemini desteklemiyor olabilir dts. olmayan bir film denersen ses geleceğini düşünüyorum.
çevirsem peki netliği falan etkilermi hocam bılgınız var mı ?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung tv açilip kapanma sorunu çözümü
- uydu lnb kısa devresi nedeniyle tv sinyali kayboldu
- yurtdışından televizyon getirmek 2024
- lg oled48c34
- philips tv kanal taşıma
- en iyi televizyon markası
- en iyi beyaz eşya markası
- sony a95l oled
- televizyon alırken nelere dikkat edilmeli
- tcl televizyon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X