Şimdi Ara

LED Tv Mkv Oynatırken Ses Gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar. Konunun uzmanı arkadaşlardan yardım istiyorum. Tv me kendim indirdiğim mkv dosyalı videoyu USB ile bağlayıp ama açmaya çalıştığım da oynatıyor ama ses gelmiyor çözümü nedir acaba ?

• tv niz mkv videodaki ses formatını desteklemiyor olabilir.

tv nin desteklediği ses formatlarını öğreniniz

mediainfo programını ile de (internetten indirip) elinizdeki video özelliklerini öğrenebilirsiniz
  • saolun hocam ama bunu bir çaresi yokmu acaba . video ya da tv üzerinde editleme ile falan ?
  • televizyonuzun markası vede modeli nedir ordan hangi dosya formatlarını desteklediğini ses dosyalarını desteklediğini öğrenin ona göre filmleri indirirsiniz yada o dosya formatına çevirirsiniz
  • bakıp akşama yazıcam hocam saolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: babaeski39

televizyonuzun markası vede modeli nedir ordan hangi dosya formatlarını desteklediğini ses dosyalarını desteklediğini öğrenin ona göre filmleri indirirsiniz yada o dosya formatına çevirirsiniz

hocam işin aslı çok uğraştım bu konu ile ilgili. hatta 16 gblik filmi çevirdim uygun formata ama. hala ses yoktu. marka ve model ile dönüş yapacağım saolun
  • 16 gb. filmin dts. olduğundan televizyonun ses sistemini desteklemiyor olabilir dts. olmayan bir film denersen ses geleceğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beratltd -- 7 Eylül 2013; 21:37:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beratltd

16 gb. filmin dts. olduğundan televizyonun ses sistemini desteklemiyor olabilir dts. olmayan bir film denersen ses geleceğini düşünüyorum.

çevirsem peki netliği falan etkilermi hocam bılgınız var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.