Bildirim
LED Tv Mkv Oynatırken Ses Gelmiyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tv niz mkv videodaki ses formatını desteklemiyor olabilir.
tv nin desteklediği ses formatlarını öğreniniz
mediainfo programını ile de (internetten indirip) elinizdeki video özelliklerini öğrenebilirsiniz -
saolun hocam ama bunu bir çaresi yokmu acaba . video ya da tv üzerinde editleme ile falan ? -
televizyonuzun markası vede modeli nedir ordan hangi dosya formatlarını desteklediğini ses dosyalarını desteklediğini öğrenin ona göre filmleri indirirsiniz yada o dosya formatına çevirirsiniz -
bakıp akşama yazıcam hocam saolun -
quote:
Orijinalden alıntı: babaeski39
televizyonuzun markası vede modeli nedir ordan hangi dosya formatlarını desteklediğini ses dosyalarını desteklediğini öğrenin ona göre filmleri indirirsiniz yada o dosya formatına çevirirsiniz
hocam işin aslı çok uğraştım bu konu ile ilgili. hatta 16 gblik filmi çevirdim uygun formata ama. hala ses yoktu. marka ve model ile dönüş yapacağım saolun -
16 gb. filmin dts. olduğundan televizyonun ses sistemini desteklemiyor olabilir dts. olmayan bir film denersen ses geleceğini düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beratltd -- 7 Eylül 2013; 21:37:11 > -
quote:
Orijinalden alıntı: beratltd
16 gb. filmin dts. olduğundan televizyonun ses sistemini desteklemiyor olabilir dts. olmayan bir film denersen ses geleceğini düşünüyorum.
çevirsem peki netliği falan etkilermi hocam bılgınız var mı ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X