Şimdi Ara

LED TV Teknolojisi Ayrıntıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bened LED TV almak istiyorum.Ancak gerek forumda ve gerekse nette yaptğım araştırmalarla kafam iyice karıştı.Bu konuda gerçek bilgi sahibi arkadaşlar varsa lütfen aydınlatsınlar.Çünkü bayağı pahalı bir üründen bahsediyoruz.Lütfen reklamları bir tarafa bırakıp gerçek anlamda aklın ve bilginin öne çıkardığı ürünleri tavsiye ediniz.Şimdiden teşekkürler.

Azda olsa bilgi sahibi olmak için,

http://www.uzmantv.com/led-tv-teknolojisi-nedir

veya

http://www.uzmantv.com/led-teknolojisi-nedir

izleyin arkadaşlar.

Lütfen önerilerenizde nesnel olun.Şimdiden herkese teşekkürler.

• Birinci videodaki bilgilerden:
    Arkadaki ışık kaynağının parçalara bölgelere bölünmüş olduğu bilgisi sadece Full LED TV'ler için geçerli!! Verilen bilgi tüm LED TV'leri kapsamıyor!!
    Daha sonra verdiği bilgilerden LED TV'lerin kenardan aydınlatmalı olanlarının bile LCD TV'lerden daha iyi kontrast oranına sahip olduğu bilgisi de YANLIŞ. Kontrast oranı arka ışıklandırmadan önce panel tipine bağlıdır yani S-IPS panelli bir LG LED TV S-PVA panelli Sony LCD'den daha yüksek kontrast oranına sahip değildir!!

İkinci videodaki bilgilerden:
    %40 civarı daha az enerji harcıyor demiş. Benim Sony W5500 LCD TV'm 90W harcıyor o zaman Beko LED TV'ler 54W harcıyor herhalde?
    Görüntü kalitesindeki iyileşme sadece Full LED modeller için geçerli!! Beko uzmanı sanki bütün Beko LED TV'ler Full LED'miş gibi ballandıra ballandıra anltıyor ama ne yazık ki gerçekte Edge LED kullanıyorlar. yani Full LED'in avantajlarını anlatıyorlar ama aslında Edge LED satıyorlar. Şu başlıkta a.cem isimli arkadaşlar tartışırken bunu kendisi de kabul etmişti:http://forum.donanimhaber.com/m_37284059/tm.htm

• Abiciğim Teşekkür ederim uyarıların için.Ben anlamam ancak ben LG 42LE8500 LED TV aldım.Kullanmaktayım.Teknik olarak herhangi bir bilgi sahibi değilim ama aldığım ürünle televizyon izlemenin keyfi bir başka. Açıkçası ben verdiğim paranın boşa gitmediğini, sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum.Teşekkürler.
  • hayırlı olsun gülle gülle kulan demekden başka bir şey gelmez elden..:D
    filim izlerken karanlık sahneler aşırı kararıp detaylar kayboluyormu , buna dikkat edin bakalım nasıl bır sonuç verecek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenxcan

Abiciğim Teşekkür ederim uyarıların için.Ben anlamam ancak ben LG 42LE8500 LED TV aldım.Kullanmaktayım.Teknik olarak herhangi bir bilgi sahibi değilim ama aldığım ürünle televizyon izlemenin keyfi bir başka. Açıkçası ben verdiğim paranın boşa gitmediğini, sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum.Teşekkürler.

iyi günlerde kullan, pişman olmazsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LED tv ömrü vs LCD vs PLAZMA
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.