Bildirim
lenovo b590 bilgisayarım var ses sorunu yardım...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Böyle bi durum genelde giriş kısımlarından kaynaklı olur. Kulaklığın ucunu bilgisayarın giriş kısmına iyi oturtuyor musun ? -
evet ama müzik açıncs hem kulaklıktan hemde bilgisayar hoparlöründen ses veriyor nasıl çözerim -
Nasıl çözülebilir ? Şöyle ki; Birden çok yolu olabilir. Misal; Ses kartının programını kökten silip tekrar yükleyerek sorunu çözebilirsin veya sürücüyü güncelleyerek sürücüyü kökten kaldırırsın yüklersin sorun çözülmez ise üstüne birde güncellersin. Güncellediken sonra da sıkıntı mevcut ise ses kartı programına girersin ayarlar kısmında;
Çalma aygıtı
* Harici çıkış aygıtı takıldığında, dahili çıkış aygıtının sesini kapatın.
Diye bir seçenek var ise oraya çentik atıp ayarları uygularsın. Sorun yine devam ederse farklı bir kulaklık ile denersin. Sıkıntı gitmemekte diretirse ve eğerki bu sorun sonradan oluşmuş bir sorun ise format ile çözüme ulaşabilirsin. Bu kadar çözüm yolundan sonra da ben burdayım diyor iseartık en son donanımsal bir sıkıntıya gözler çevrilebilir.!
-
sağolun yaptım teşekküreler...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X