Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Z580 Kullanıcılar Platformu (420. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.896
Cevap
118
Favori
519.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 418419420421422
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün itibariyle ikamet ettiğim yerdeki en iyi elektronikçi kişilerden birine götürdüm adaptörü. Aldığım cevap adaptör içindeki entegrenin yanmış olmasıydı. Usta bu tamir edilemez dedi ve cihazı teslim aldım. Artık kesin olarak adaptör alacağım sanırım sizce orjinal adaptör mü almalıyım yoksa muadil ürünler işimi görür mü ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • flat_kil kullanıcısına yanıt
    Kaliteli bir muadil iş görür bence
    Zaten bu kadar uzun süre önce çıkan bir cihazın orijinal yedek parçasının kalacağını düşünmüyorum ne kadar orijinal olduklarını söyleseler bile

• **KAAN** * kullanıcısına yanıt
    Mousepad in altındaki 3 Işık’tan en sağdaki capslock tuşunun aktif olup olmadığını gösteriyor zaten
    Ben win 10 kullanıyorum çoğu özellik çalışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bullrose

Mousepad in altındaki 3 Işık’tan en sağdaki capslock tuşunun aktif olup olmadığını gösteriyor zaten
    Ben win 10 kullanıyorum çoğu özellik çalışıyor
    evet orda yanıyor ama eğilip bakmam gerekiyor win7 kullanırken ekranda çıkıyordu :(
    Resmî olarak win 10 desteği olmadığı için capslock özelliğini kullanmazsınız ancak bahsettiğim gibi görebilirsiniz

http://keyboard-leds.com/

Bu da aynı işi görür...
  • arkadaşlar son bir kaç haftadır.pc acayip şekilde kasıyor.görev yöneticisine baktığımda disk 100 şeklinde gösteriyor ancak disk kullanımında çoğu program 1 mb 4 mb kullanıyor yani kırmızı olan yok.netteki işlemleri denedim olmadı.format attım gene olmadı.hdd tune bad sectör bulmadı.ne yapmalıyım?
  • zyveli Z kullanıcısına yanıt
    windows size SSD almanızı öneriyor.
    İşin şakası bir yana "disk kullanımı %100" diye aratın bir sürü çözüm çıkar, mutlaka biri size yarar standart bir çözüm yok.

Ama SSD alınca hepsi ortadan kalkıyor.
  • bende asus n 61 vardı. o harika idi. bu da fena değil. wifi kötü. fhd olsa güzel olur. ses kalitesi harika maşallah. geçen dizi izlerken diziyi durdurdum ses dışardan mı geliyor diye :)
  • zyveli Z kullanıcısına yanıt
    virüs programı kullanmalısın.
  • abdayd A kullanıcısına yanıt
    format attım virüs gitmiştir sanırım.ayrıca hangi program önerirsin free ve çok ağır olmayan
  • lost kullanıcısına yanıt
    bir kaçını denedim pek iş görmedi.deneyeceğiz artık.ama sağlamken birden neden böyle oldu anlamadım
  • win 8 i 8.1 yaptım başlangıç programlarının bazılarını kapattım 3-10 arası disk kullanımı oluyor artık.galiba bazı programlar sistemsel hata çakışma falan yaşıyordu.şimdilik problem yok gibi:)
  • şu alete gönül rahatlığı ile alabileceğim bir batarya bulamadım. mevcut bataryamın yıpranması %45'lerde.. var mıdır tavsiyesi olan? kaliteli yan sanayiye bile razıyım..
  • www.dataservis.net
    Notebook Yedek Parça Merkezi - Dataservis.Net
    https://www.dataservis.net

Klavye almıştım buradan oldukça hesaplı ve kaliteli çıktı.
    Batarya da mevcut. Bir bakın...
  • Merhaba arkadaşlar. Uzun zaman önce aldığım Z580 bilgisayarımı çok fazla işimin düşmemesi sebebiyle pek kullanmıyordum. Bir SSD alarak bilgisayarımın performansını arttırmaya karar verdim ve daha sık kullanacağım fakat hangi işletim sistemi daha iyi performans verir bilemediğim için sormak istedim. ben alışık olduğum için tekrar 64 bit win7 yüklemek istiyorum ama çok uzak kaldım bu konulardan win10 performansı daha mı iyi z580 için?

Teşekkürler
  • borkun B kullanıcısına yanıt
    Ben win10 çıktığından beri kullanmaktayım ve bende şade taktım bilgisayarıma RAM iniz düşükse yükseltirseniz sıkıntısız bir şekilde kullanabilirsiniz performans olarak gayet güzel

• 6gb ram var yeterli midir? Bi de ram işine girmeyelim bu döviz kurlarıyla :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • borkun B kullanıcısına yanıt
    yeterli zaten ssd takacağınız için gayet performaslı olacaktır.
    ama oyun için bir şey diyemem çünkü oyun performası çok düşük kalıyor artık eskiye göre
  • Bu arada ssd takmak için bios update gerekli mi? BIOS versiyonu 5FCN35WW yazıyor.

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 418419420421422
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.