Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Z580 Kullanıcılar Platformu (422. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.896
Cevap
118
Favori
519.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 420421422423424
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hatalara bakmayın. Seçenekleri değiştirerek sürekli deneyin.
    Birinde mutlaka olacaktır.

Bu konunun 2014 yılında yazılan mesajlarına bakarsanız herkes yüklemede problem yaşamıştı.
    Bu da lenovo'nun hatası.
    Denemeye devam edin.
  • Hocam tüm seçenekleriyle denedim sonuç aynı konuyu ise 360.sayfadan beri okudum, bu sorun geçmemiş. Fakat internette araştırdığım zaman hdd Caddy takıldıktan sonra cpu kullanımı sorun olmuş. Hdd caddy de switch düğmesi var, yazılanlara göre 3 yöne de çevirdim olmadı. Hdd caddy'yi çıkardım sorun devam ediyor. Kafayı yemek üzereyim, öyle bir durum ki chorme sayfayı kaydirirken kitleniyor pc zaten ssd'nin hızı da cok düşük çıkıyor anlamadım durumu

Birde bu bios olayiyla ilgili bir arkadaş baya ilgilenmiş onu da etiketliyorum belki görür

5 dakika sonra gelen edit:

Hocam gezdirenler değil ben yiyeyim o kadar diyorum, ben illa public ile açılacak sanıyordum, private ile yaptım şu an makine ışık hızında çalışıyor.

Lenovo IdeaPad Z580 Kullanıcılar Platformu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeiLi -- 17 Kasım 2018; 22:29:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HeiLi kullanıcısına yanıt
    Belki ayrı başlık açmışlardır ama Bios güncelleme sorunu yaşayanlar olmuştu. 4 yıl olmuş net hatırlayamıyorum.

Sizin probleminiz tümüyle başka zaten.
    SSD olmasına rağmen cpu kullanımının artmış olması yazılımsal da olabilir ama James Donkey SSD ile de sorun yaşayanlar da var. Onu da hesaba katın.
    Bios güncellemesini mutlaka yapmalısınız.

Donanımsal sorun yoksa yazılımlara bakmalısınız başka iso dosyalarından kurmayı deneyin.
    Aklıma da başka da bir şey gelmiyor ne yazık ki..
  • lost kullanıcısına yanıt
    Hocam yukarda editle sorunun çözüldüğü yazdım tekrar bakın ve teşekkürler
    Çok güzel, mesaj yazımı açıktı bende. Ben yazarken düzeltmişsiniz.
    Sevindim sorununun çözülmesine...
    Hocam sorununuz çözülmüş sevindim. Ben de SSD takmayı düşünüyorum. James donkey taktıniz değil mi?

• mf.kaya M kullanıcısına yanıt
    Evet 480GB'lik modelini aldım 440 liraya yukarıdaki sonuç onun
  • Arkadaşlar merhaba,

Şu anda görseldeki gibi bir sorunum var. Ekranda herşey birbirine girmiş durumda.. Harici monitör ile kullanmak zorundayım. Bulunduğum yerde maalesef konuyu çözemediler. Flexi ya da ekran kartından değil dediler. Fikriniz var mıdır bu konuda?..

• Win10 için USB 3 driverı yok mu? USB 2 hızında çalışıyor usb 3ler.
  • wifi'de 5ghz desteklemiyor mu bizim pc'ler? 2.4 görünüyor ama 5 ghz görünmüyor listede..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogounsel

wifi'de 5ghz desteklemiyor mu bizim pc'ler? 2.4 görünüyor ama 5 ghz görünmüyor listede..
    uygun wifi kart almak gerekiyor. hangisi uyar o konuda araştırma yapmadım. yalnız bilgisayarla gelen wifi kartlarda ac desteği yok
  • Bu laptopa en fazla kaç gb ssd takılabilir?
  • Lenovo z580 model laptobumun Harddisk'in kontrol kartindaki devre yanmış Harddiskte bir sürü bilgi belge vardı. Acaba bu model hardiski hala elinde olup kullanmayan var mıdır ? Sağlam kontrol kartı arıyorum. Hardisk görselini ekliyorum. Lütfen her yerde aradım bir türlü bulamadım bu seri kontrol kartını. Elinde olan varsa lütfen bana ulaşsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BST_06 -- 29 Kasım 2018; 20:5:22 >

• Arkadaşlar benim bilgisayarımda internet hızımı sağlıklı bir şekilde alamıyorum. Evimde 75 mbps net var ama ben bilgisayarımda 35-40 mbps alabiliyorum farklı çözüm yolları denedim, format bile attım ama yinede sorunum çözülmedi. Bana yardımcı olabilecek varsa çok makbule geçer.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Akbell kullanıcısına yanıt
    Sen ne kadar takmak istersen takabilirsin. Ram olsa iş değişir ama ssd de sorun olmaz.

• Şuan bende başka laptop da var Acer A515-51G. Acer müşteri hizmetleri 256 GB dedi cihaz için, neden böyle demiş olabilir

• slartibartfast kullanıcısına yanıt
    Panelin sorunlu olabilir arkadaşım. Sen yazmamışsın ama ona da bakmışlardır bence. Ama dediklerinden kaynaklanan bir sorun değilse ekran paneli arızalanmıştır

• Akbell kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetleri çoğu zaman sağlıklı bilgi vermiyorlar. Ben şöyle bir örnek vereyim sana sonuçta ssd flash bellek benzeri bir cihazdır sen bilgisayarına 1-2 tb lık harici diskler bile takabilirken daha hızlı bağlantı olan sata portundan bunu kısıtlaması mantıksızlık bence. O yüzden destekler boyut problemi olmadan.

• z580'lerdeki kablosuz ağ kartlarının en yüksek hızı o kadar. Boşuna format işine girmeyin.
    Yerine de takabileceğiniz kartlar da aynı hızlarda. bios'da koruma var, belli kartlar dışında takamazsınız da.
    Ancak harici usb kablosuz adaptörlerden alabilirsiniz.
  • lost kullanıcısına yanıt
    Önceden tam hızı alabiliyordum ama ne olduysa 40 mbps nin üzerine çıkamaz oldum. USB adaptörlerinde de aynı durum geçerli ben çıkmazdayım yani.

• 
Sayfa: önceki 420421422423424
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.